📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Fullmoon napisał/a:
sam to nagrywałeś, żeby to tu wstawić i liczyć na piwa?
Kurwa, ilekroć czytam takie komentarze, tylekroć mi się odruchową scyzoryk otwiera w kieszeni. Wejdzie ci takie kałowe dziecie i napierdala, hejtuję byle poczuć sie lepiej.
Do czego ty kurwa sie przypierdalasz, co?
Nie widać że film jest z youtube, tagi ci nic nie mówią, google nie znasz? - znasz, ale kurwa się pytasz.
Liczę na to że aborcja będzie w końcu legalna, by więcej nie czytać komentarzy dzieci z nieudanej skrobanki.
Cytat:
shit, szkoda oglądać
Kurwa stawiam karate piwa, że to jebany dzieciak z podstawówki albo lepiej z gimnazjum - z niedorozwojem.
MaciekTMPL i Bremu, nie wiem czemu ale ich trolowanie i ich podejscie do gier za kazdym razem mnie bawi:P
@up Józef
przegrałeś kratę piwa, a poza tym nie hejtowałem tego filmiku tylko wyraziłem swoją opinię... jesteś idiotą józefie i nikt nic na to nie poradzi, jedynie mogła zaradzić aborcja, o której wspomniałeś, ale niestety tak się nie stało...
przegrałeś kratę piwa, a poza tym nie hejtowałem tego filmiku tylko wyraziłem swoją opinię... jesteś idiotą józefie i nikt nic na to nie poradzi, jedynie mogła zaradzić aborcja, o której wspomniałeś, ale niestety tak się nie stało...
Hejtujesz to TY, a za komentarze przeszyte nienawiścią jest warn jeśli się nie mylę.
P.S. To nie są dzieci minecrafta tylko dwóch kolesi którzy sobie robią jajca.
Filmik głośny radzę ściszyć. Raczej nie polecam...
P.S. To nie są dzieci minecrafta tylko dwóch kolesi którzy sobie robią jajca.
Filmik głośny radzę ściszyć. Raczej nie polecam...
@up Cysiek
według rozumowania Józefa jesteś hejterem, bo wyraziłeś swoją opinię, w której nie polecasz tego filmiku
według rozumowania Józefa jesteś hejterem, bo wyraziłeś swoją opinię, w której nie polecasz tego filmiku
Kurwa ta osoba to bremu , jest abrdzo znany na yt . gra w minecrafta od paru lat , czemu taka reakcja? gra na trybie hardcore ponad 2miesiąc , na czym polega hardcore , jeden ded powoduje koniec gry i danego zapisu , koleszke troche poniosło ale co z tego?
ej, kurwa... jak by mi tu ktoß jasno i krutko wyłuścił o co biega z tym całym mine craftem. biegają jakieś ludki lego napierdalają klocki jak w mario i gdzie sie nie spojrzeć to przepasc i odchłań... czy to na prawde taka zajawka, żeby cały świat się tym jarał???
wraa napisał/a:
Ale on tu nie gra na hardcoreKurwa ta osoba to bremu , jest abrdzo znany na yt . gra w minecrafta od paru lat , czemu taka reakcja? gra na trybie hardcore ponad 2miesiąc , na czym polega hardcore , jeden ded powoduje koniec gry i danego zapisu , koleszke troche poniosło ale co z tego?
Gram w te gierke juz troche i wiem ze kazdy kto by sprobowal pograc w te gierke to wiedzoalby o czym pisze. Fragment jest naprawde dobry choc jakosc nie najlepsza. Mi sie ta gierka podoba i mozna bardzo ciekawe rzeczy robic. Polecam zeby chociaz sprawdzic jak sie gra ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów