Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Autorze. Opis filmiku beznadziejny, błagający o piwa. To są dzieci ku...rwa mać!!!. Pie...r.dole te piwa . Człowieku nie udawaj kozaka, bo sam na widok takiej sytuacji byś biegł na ratunek. Chyba, że jesteś jakimś chorym psycholem. Sadistic ,,SADISTIKIEM", ale zacznijcie pisać komentarze według własnych poglądów. Kierujecie się sympatią wśród innych internautów tej strony i każdej innej. Po..jebani jesteście.
Nie jestem pewien czy jesteś trollem czy po prostu pomyliłeś fora. W każdym razie - wysilę się i odpiszę
Gdzie niby udaję kozaka? Gdybym zobaczył taką sytuację to raczej bym nie biegł na ratunek, a jedynie podszedł na spokojnie zobaczyć co tam się porobiło. Wiadomo, jakby było coś poważnego, a potrącony nie leżałby na odcinku 50 metrów to pewnie bym pomógł. Ale jakbym zobaczył taką sytuację to bym się najwyżej zaśmiał. Dzieci i rodzice (w takich wypadkach) są głupi, więc czasami muszą za głupotę płacić.
Trzeba umieć też trzeźwo patrzeć na różne sytuacje. Jakby w te dzieci pierdolnął samochód przy 150km/h podczas gdy szły by przepisowo po chodniku, to by mnie to nie bawiło. Ale takie lekkie jebnięcie w bachory przebiegające przez śliską jezdnię w niedozwolonym miejscu nikomu raczej szkody nie robi, a mi przynajmniej dostarcza odrobiny radości.
PS. Mimo wszystko, psycholem bym siebie nie określił
Autorze. Opis filmiku beznadziejny, błagający o piwa. To są dzieci ku...rwa mać!!!. Pie...r.dole te piwa . Człowieku nie udawaj kozaka, bo sam na widok takiej sytuacji byś biegł na ratunek. Chyba, że jesteś jakimś chorym psycholem. Sadistic ,,SADISTIKIEM", ale zacznijcie pisać komentarze według własnych poglądów. Kierujecie się sympatią wśród innych internautów tej strony i każdej innej. Po..jebani jesteście.
Proszę wyjść z sadistica.
Coraz częściej odnoszę wrażenie, że Rosja pozostaje jedynym normalnym krajem w Europie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów