18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Dzieci na mszy
Kiper • 2013-04-07, 15:17
Zasłyszane dzisiaj, autentyk.

W kościele msza dla dzieci. Ksiądz na kazaniu rozmawia z dziećmi, zadaje im pytania. W końcu pada pytanie:
[K]: Dlaczego apostołowie zamknęli się w wieczerniku?
[D]: PRZED ŻYDAMI

Kilka minut później ksiądz pokazuje dzieciakom obraz Jezusa i kolejne pytanie:

[K]: Co Jezus ma w rękach?
[D]: Dziury.
(chodziło o promienie które wychodziły mu z dłoni)

Widać już wśród najmłodszych rosną nam sadole
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k................z 2013-04-07, 16:00 102
ojojoj jakie zabawne hehe hihihi nara szpara wypierdalaj
Zgłoś
ktoslos 2013-04-07, 16:16
i Ty jesteś tym ksiedzem...? Chuj Ci w Dupe.
Zgłoś
Kosmodysk 2013-04-07, 16:25 7
To i ja wrzucę autentyk z dzisiejszej mszy dla dzieci:

[K]: Dlaczego kochacie rodziców?
[D]:Bo dają grać na playstation.

[K]: Dlaczego rodzice kochają dzieci?
[D]:... , bo sprzątają w domu.
[K]:Jakby rodzice kochali za sprzątanie, to woleli by odkurzacz.

PS: Kiper- a chodzisz czasami pod podstawówkę? Tam też jest dużo dzieci
Zgłoś
PaniczDrozder 2013-04-07, 16:32 12
Czy popularne określenie "młody sadol rośnie" itp. wkurwia kogoś oprócz mnie, czy jestem pojebany jeszcze bardziej niż mi się wydaje?
Zgłoś
.................. 2013-04-07, 16:59 1
Kosmodysk napisał/a:

PS: Kiper- a chodzisz czasami pod podstawówkę? Tam też jest dużo dzieci

Zgłoś
v................s 2013-04-07, 18:51 1
Przecież w Piśmie napisanie jest, że byli zamknięci w domu z obawy przed Żydami. Wprawdzie Pismo mówi też, że gdzie ojca nie ma, tam wuja słuchał będziesz, ale to już nie pamiętam dokładnie.
Zgłoś
Qunda 2013-04-07, 19:35
Kiper: Nie kurwa sadole, tylko jebane degeneraty, nieuki, nieudaczniki, lenie śmierdzące, dzieci bogaczy bez pieniędzy żyjący na kredyt. Bo chujom sie sprzątać nie chce.
Zgłoś
raper900 2013-04-07, 19:36 3
PaniczDrozder napisał/a:

Czy popularne określenie "młody sadol rośnie" itp. wkurwia kogoś oprócz mnie, czy jestem pojebany jeszcze bardziej niż mi się wydaje?

Jest nas już dwóch, mnie też wkurwia to nieziemsko.
Zgłoś
ma4er 2013-04-07, 19:49
Nie sadole tylko realiści, apostołowie schowali się z obawy przed żydami a Jezus miał w rekach dziury
Zgłoś
X................X 2013-04-07, 19:59 1
Naprawdę nie macie nic innego do roboty w niedzielę tylko chodzenie do kościoła? A reszta baranów, komentowanie chujowych tematów?
Zgłoś
k................z 2013-04-07, 20:03 1
jebany kseroboy masz podobny nick ale ludzkosc wie ze kaktuz jest tylko jeden a reszta to pseudo kaktusiarskie nieudolne kopie

dodam jeszcze ze jestem pelny szacunku dla ludzi ktorzy potrafia wygospodarowac godzine swojego zycia w tygodniu na wspolna modlitwe
Zgłoś
kamanes 2013-04-07, 20:27
Chodzisz na msze dziecięce
?? !! Pederasta !!tfuuu..
Zgłoś
l................e 2013-04-07, 20:49
kaktuz napisał/a:

ojojoj jakie zabawne hehe hihihi nara szpara wypierdalaj

Dzisiaj 16:00

kaktuz napisał/a:

jebany kseroboy masz podobny nick ale ludzkosc wie ze kaktuz jest tylko jeden a reszta to pseudo kaktusiarskie nieudolne kopie

Dzisiaj o 20:XX

Pojebany jesteś, czy ki chuj?
Zapomniałeś, że już komentowałeś ten temat, czy co kurwa?
Bo nie rozumię
Zgłoś
fabiothethird 2013-04-07, 21:05
Czemu sadole? Młody dobrze powiedział

Ewangelia św Jana, rozdział 20 werset 19: Wieczorem owego pierwszego dnia tygodnia, tam gdzie przebywali uczniowie, gdy drzwi były zamknięte z obawy przed Żydami, przyszedł Jezus, stanął pośrodku i rzekł do nich: "Pokój wam!"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem