wiecznie żywe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja stawiam piwo za komunijny obrazek nad półką
nie wiem co powiedzieć, kurwa żal po prostu, rodzice się zawiedli, zamiast synków, którzy będą na nich pracować, wyhodowali 2 pasożydów, jeden krzywa morda drugi świński spaślak, współczuję i pozdrawiam.
A cut-scenki po prostu miażdżą!
@Dr.Mengele o chuj ci chodzi, jaki kurwa byłeś w ich wieku?
@Dr.Mengele o chuj ci chodzi, jaki kurwa byłeś w ich wieku?
Dr.Mengele ja się z tobą zgadzam, pieprzone pasożyty z nich będą, całe życie przy cycku matki i tylko kasę będą wołać od niej bo sami nie zarobią, lać pasem takie dzieciaki trzeba to wyjdą na ludzi.
aukuuu na pewno w ich wieku nie robiłeś tego co oni i może nie rozumiesz że to jest przykład leniwych dzieciaków które tylko siedzą w domu bo mają wszystkiego ZA WIELE tylko za MAŁO obowiązków .
aukuuu na pewno w ich wieku nie robiłeś tego co oni i może nie rozumiesz że to jest przykład leniwych dzieciaków które tylko siedzą w domu bo mają wszystkiego ZA WIELE tylko za MAŁO obowiązków .
Jaka zajebiście przejmująca gra aktorska...widzę że robienie z siebie debili przez dzieci jest teraz w modzie
Antykid napisał/a:
Wpiszcie sobie w youtube sprite pragnienie nie ma szans i wyskoczy wam ich filmik
poważnie?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów