Chińska patologia..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Biglog, to nie było do Ciebie, wyprzedziłeś mnie o niecałą minutę z komentarzem. miałobyć do tego debila co jara się biciem kobiet przy dzieciach ;- )
@Aasiia
Moze na masc dupy podac ?
Spojrz na to z tej strony, babka przed chwila zabila jedno z swoich dzieci, i facet ogarnal co sie stalo, a policja wczesniej wezwana przyjechala po nia ? - Nie znasz prawdy nie ocieniaj.
Moze na masc dupy podac ?
Spojrz na to z tej strony, babka przed chwila zabila jedno z swoich dzieci, i facet ogarnal co sie stalo, a policja wczesniej wezwana przyjechala po nia ? - Nie znasz prawdy nie ocieniaj.
Musieli mieć w chuj kasy, bo mieli zezwolenie na dwoje dzieci, co w Chinach jest rzadkością
Mają dwójkę dzieci, podchowane są. Skoro z nim jest tyle czasu to sobie sama taki los wybrała. Btw, piwko dla wstawiającego, ładna gównoburza w komentarzach
Szacun, że dziecka nie ruszył.
uwielbiam ten moment gdyż mogę oznajmić: gównoburza!!!
choć @up mnie uprzedził -_-
ale dodam ze publiczne wyciąganie brudów w komentarzach do jakiegoś surrealistycznego ( w sensie rozumienia jako niedotyczącego nas, bo przecież tendencja typowego użytkownika jest taka ze póki czegoś na własnej skórze nie doświadcze to mnie to nie dotyczy) filmiku, no poprstu za całą reszte zapłacisz kartą MasterCard. - bezcenne ;D
choć @up mnie uprzedził -_-
ale dodam ze publiczne wyciąganie brudów w komentarzach do jakiegoś surrealistycznego ( w sensie rozumienia jako niedotyczącego nas, bo przecież tendencja typowego użytkownika jest taka ze póki czegoś na własnej skórze nie doświadcze to mnie to nie dotyczy) filmiku, no poprstu za całą reszte zapłacisz kartą MasterCard. - bezcenne ;D
Taka sytuacja u nich w domu to nie pierwszy raz skoro kobitka powiesila i ukryla kamere, a w dodatku pozwolila sie tak skatowac - pewnie jeszcze werbalnie prowokowala go zeby mocniej ja kopal.
Z jednej strony to przykre ze musiala sie tak dac zlac i to w obecnosci dzieci a z drugiej mam nadzieje ze nie poszlo to na marne i kat dostal sprawiedliwy, wysoki wyrok dzieki temu nagraniu.
Ciekawe jakie sa tam kary za cos takiego. Ale jesli to Japonia to wyzsze niz w Polsce za morderswo.
Z jednej strony to przykre ze musiala sie tak dac zlac i to w obecnosci dzieci a z drugiej mam nadzieje ze nie poszlo to na marne i kat dostal sprawiedliwy, wysoki wyrok dzieki temu nagraniu.
Ciekawe jakie sa tam kary za cos takiego. Ale jesli to Japonia to wyzsze niz w Polsce za morderswo.
Uwielbiam jak ludzie spinają dupy w odpowiedzi na komentarze, które są pisane dla beki.
2 dzieci w Chinach to musi im się powodzić, bo za drugie chyba jest podatek ?
no dobra - ja nie byłam w stanie obejrzeć nawet do połowy...
ale nie dlatego, że "ciut" zmasakrował kobietę - zasada jest prosta: jeśli uderzył raz to jego wina, jeśli zrobił to drugi raz to wina kobiety, bo powinna odejść zaraz po tym jak pierwszy raz oberwała
ale płaczące i proszące dzieci, broniące matkę... no żesz...
ale nie dlatego, że "ciut" zmasakrował kobietę - zasada jest prosta: jeśli uderzył raz to jego wina, jeśli zrobił to drugi raz to wina kobiety, bo powinna odejść zaraz po tym jak pierwszy raz oberwała
ale płaczące i proszące dzieci, broniące matkę... no żesz...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów