Chińska patologia..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I bardzo kurwa dobrze, córka zobaczy gdzie jej miejsce w szeregu to się na przyszłość nie będzie stawiać facetowi.
Silton napisał/a:
Może go zdradziła? Bez powodu raczej jej nie bije. Nie wygląda na patola.
No, tacy zawsze mają powód. Mój skurwy... znaczy tatuś to na przykład rzucał w mamę nożami i bił ją krzesłem, bo powiedziała mu że brat i ja jesteśmy głodni, bo nie ma za co zrobić zakupów. Mnie kiedyś zaczął w środku nocy dusić, bo kot zadrapał dwa razy o drzwi, a przecież "ja bachor chciałam tego pierdolonego kota". Masz rację, na pewno zasłużyłam Twoja wykurwista logika w sumie pasuje, tatko nie wyglądał na menela w gaciach, więc to na pewno wszystko nasza wina - inaczej by było, gdyby stary był śmierdzącym alkoholikiem i byłoby to widać z daleka, co nie?
Nie powinieneś mieć prawa do zabierania publicznie głosu, zjebie.
wajona: hahaha możesz opowiedzieć jeszcze jakieś śmieszne historie ze swojego nędznego życia? Albo doprecyzuj, czy jak tate rzucał nożami to trafił kiedyś w mame? Albo czy po tej akcji z duszeniem masz ciągoty do asfiksji autoerotycznej?
pytolsky napisał/a:
Takich jak ty powinno się przerabiać na papier toaletowywajona: hahaha możesz opowiedzieć jeszcze jakieś śmieszne historie ze swojego nędznego życia? Albo doprecyzuj, czy jak tate rzucał nożami to trafił kiedyś w mame? Albo czy po tej akcji z duszeniem masz ciągoty do asfiksji autoerotycznej?
Tylko największy bezmózg cieszy się i śmieje z takich sytuacji
Ja pierdole jakie to jest skurwysyństwo, koleś na moje jest najebany, aż mi się kurwa własny dom przypomniał.
Kitajce nie kitajce, ale to wciąż dzieci, a taki widok serio nie jest fajny...
(tak miałem pato w chacie, śmiało powiedz czegoś czego nie wiem
Kitajce nie kitajce, ale to wciąż dzieci, a taki widok serio nie jest fajny...
(tak miałem pato w chacie, śmiało powiedz czegoś czego nie wiem
Maxi96 napisał/a:
Takich jak ty powinno się przerabiać na papier toaletowy
Tylko największy bezmózg cieszy się i śmieje z takich sytuacji
ale nie zesraj się pedałku ok?
Po co się tak unosicie? Wasze płacze nie zmniejszą opuchlizny po napierdalaniu kopów w twarz tej kobiecinie. Dodatkowo jakieś smutne historie z życia rodzinnego, genialnie kurwa. Opowiadajcie więcej jak was w domu katowali i liczcie, że na sadolu będą was po główce głaskać. Takie rzeczy zostawia się dla siebie albo zaufanych osób.
Zapomniałeś o braciszku.
dmnunited napisał/a:
przecież on jest najebany, kołysze go jak łódkę na morzu. co za skurwysyn, jeszcze dzieciaki muszą na coś takiego patrzeć.
na szubienice z małym, żółtym chujkiem.
Zapomniałeś o braciszku.
@up
a zamknij ryj zasrańcu i jedź na jakaś kolonie, bo Ci upały i za długie wakacje w główce poprzewracały.
a zamknij ryj zasrańcu i jedź na jakaś kolonie, bo Ci upały i za długie wakacje w główce poprzewracały.
Aasiia napisał/a:
@up
Już jadę, tylko wezmę rękawki i kółko, bo się jeszcze nie nauczyłem pływać.
filmik mi się spodobał, laski co się prują marsz do kuchni a reszta, która tak płacze niech spojrzy jaka jest nazwa tego portalu
pytolsky napisał/a:
Tak tak lepiej wyjdź stąd spierdolino społeczna
ale nie zesraj się pedałku ok?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów