Chińska patologia..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
patrząc na tego fleta nie mogę się nadziwić jak skurwiałym trzeba być, żeby patrząc w oczy swojej córce, która rozpaczliwie błaga by przestał on dalej znęca się nad ich matką. 9mm i po problemie.
Ale ojcem to on musi być zajebisty, bo mimo ogromnego wkurwienia, tylko żonie się dostało, a dzieci nie tknął
Pater patriae napisał/a:
@up
Oho, obrończyni kobiet żądnych egzotycznych przygód...
Szkoda że Ciebie w domu nie było jak Twoja matka była prana
policjant wpadl, jeb telefonik i nagrywamy
Raczej wina kobiety (wiem, jak to brzmi) - ale zobaczcie, ze gosc nie uderzyl dzieci, wiec nie jest jakims pojebancem, dodatkowo kamera w domu... - za biednie tam nie mieli.
CZYLI :
MAZ CIEZKO ZAPIERDALAL A ZONA CIEZKO OPIERDALA GALY!
Raczej wina kobiety (wiem, jak to brzmi) - ale zobaczcie, ze gosc nie uderzyl dzieci, wiec nie jest jakims pojebancem, dodatkowo kamera w domu... - za biednie tam nie mieli.
CZYLI :
MAZ CIEZKO ZAPIERDALAL A ZONA CIEZKO OPIERDALA GALY!
Zobaczcie na dupe tej małej, co ona tam ma? To panda je?
mmm
mmm
Dobry ojciec?! no ja pierdolę... Leżącą, półprzytomną babkę kopie po twarzy i wlecze za kudły podczas gdy dzieci rozpaczliwie próbują go odciągnąć łapiąc za rękę, czepiając się nogi/pasa i nazywacie go dobrym ojciem? Jak skurwiałym chłopem trzeba być by twierdzić, że na takie ciosy kobieta może sobie zasłużyć? Nikt na coś takiego nie zasługuje. Nawet jeśli napieprza się dwóch facetów to gdy jeden pada, drugi nie powinien nad nim stać i mierzyć z buta w twarz.
Skąd się wzięła ekipa pod prysznicem pod koniec filmu? Pojebane ale i tak mi się podoba.
Chyba niektórym coś się pojebało z tym dobrym ojcem. Jak można kopać półprzytomną matkę swoich dzieci po twarzy, podczas gdy te rozpaczliwie trzymają się ręki czy nogi błagając aby przestał, bo ją zabije? Jak skuriwałym facetem trzeba być by sądzić, że kobieta może sobie ZASŁUŻYĆ na takie manto? Nawet kiedy dwóch facetów się napieprza są jakieś zasady - leżącego się nie kopie, a już na pewno nie nakurwia po twarzy, podczas gdy ten ledwo się rusza.
Takich pojebów, którzy uważają, że można sobie zasłużyć i są wytłumaczeni w kwestia napieprzania kobiet pozdrawiam środkowym palcem i życze Wam samotnych dni do końca życia.
Takich pojebów, którzy uważają, że można sobie zasłużyć i są wytłumaczeni w kwestia napieprzania kobiet pozdrawiam środkowym palcem i życze Wam samotnych dni do końca życia.
Jakoś nigdy mi nie było szkoda kobiet żyjących w takich "związkach". Ludzie sporadycznie się zmieniają, z reguły jeśli ktoś zachowuje się w ten sposób, to da się to wcześniej poznać. Bierze sobie taka durna baba za męża psychopatę, naiwnie myśli że się zmieni, a tu bęc - dostanie po mordzie raz, drugi, ale na policję tego nie zgłosi, bo przecież jej kochany mężuś na pewno więcej tego nie zrobi. Potem dostanie kolejny raz, wyląduje w szpitalu, jej ukochany przyniesie kwiatki i powie że niepotrzebnie się uniósł, a żona szczęśliwa że zna kogoś tak czułego i wrażliwego, a zarazem potrafiącego się przyznać do błędu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów