📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak patrzę na tego misia, to mnie ciarki przechodzą...
swoją drogą nie wiem, czemu ale skojarzył mi się on ze starymi systemami pokazywanie HP w grach.
swoją drogą nie wiem, czemu ale skojarzył mi się on ze starymi systemami pokazywanie HP w grach.
Moje propozycje:
- rowerki z dynamem zasilającym dializatory, ewentualne respiratory
- oddział onkologiczny nazwać "shaolin", a pacjentów owijać w pomarańczowe prześcieradła
- piżamki z kostuchą
- nocniki z Mr. Hankym (mówiący klocek z serialu South park)
Na koniec sucharek
Mały Jasiu powiedział, że jak dorośnie to zostanie pilotem, będzie miał piękny mundur i będzie kapitanem olbrzymiego jumbo jeta. Serdecznie uśmialiśmy się na te dziecięce marzenia Jasia, śmiali się wszyscy, a Marta i Justyna - nowe pielęgniarki w hospicjum aż się krztusiły ze śmiechu.
- rowerki z dynamem zasilającym dializatory, ewentualne respiratory
- oddział onkologiczny nazwać "shaolin", a pacjentów owijać w pomarańczowe prześcieradła
- piżamki z kostuchą
- nocniki z Mr. Hankym (mówiący klocek z serialu South park)
Na koniec sucharek
Mały Jasiu powiedział, że jak dorośnie to zostanie pilotem, będzie miał piękny mundur i będzie kapitanem olbrzymiego jumbo jeta. Serdecznie uśmialiśmy się na te dziecięce marzenia Jasia, śmiali się wszyscy, a Marta i Justyna - nowe pielęgniarki w hospicjum aż się krztusiły ze śmiechu.
Krwawy miś, nie no kurwa spoko.
Co jest kurwa z Wami?
Temat o rozweselaniu chorych dzieci a żaden sadol nie napisze, że mają zdychać smutne?
Temat o rozweselaniu chorych dzieci a żaden sadol nie napisze, że mają zdychać smutne?
Tak czy inaczej... Szpital i dzieci to złe połączenie. Jak byłem mały spędziłem tam wiele czasu, więc takie rozwiązania jak najbardziej popieram!
jebać dzieci
heniek7791 napisał/a:
jebać dzieci
No to uważaj, bo w Twoim wieku, ministrancie, jeszcze dużo snickersów spotkasz...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów