📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dziecko napędzane kroplówką
Ponury Knur napisał/a:
dziecko napędzane kroplówką
Albo dwa w jednym:) - tzw szpitalne oszczędności
aby zrobić oszczędności to rowerek musiałby być stacjonarny i z dynamo podłączony do telewizora
albo monitora czynności życiowych innego pacjenta
albo monitora czynności życiowych innego pacjenta
A gdzie szpikulec do lobotomii z różowym jednorożcem?
Już się nie robi lobotomii.
Oby żaden z Waszych bachorów nie musiał mieć takich zabawek...
O ile rowerek jestem w stanie zrozumieć to na cholerę robić worki w kształcie misia? W czym to ma pomóc dziecku ? Pobawi się tą torebką z lekiem/krwią czy co tam w niej będzie ? A może te w kształcie misia nie bolą podczas wbijania i nie trzeba spędzać czasu na opróżnienie zawartości bo to magiczne misiowe kroplówki itp (nie jestem pewny co jest w tym zbiorniku więc walę ogólnikami). Bezsens
taaa bylo by fajnie jakby dziecko jadąc czyms takim, przewodem od kroplówki zaczepilo o klamke, napewno mialo by poprawiony humor. Ale badz co bądź pomysl ciekawy.
gdzie z tym do nas? W Polsce zamyka się szpitale specjalistyczne dla dzieci.
Worek z krwią w kształcie misia ma pomóc w uświadomieniu dziecku, że krew pochodzi i idzie do innego żywego organizmu, a misia wybrano dlatego, że dzieciom się kojarzy pozytywnie. Wykładowczyni ostatnio pokazywała nam właśnie zdjęcie tego "misia" na zajęciach to wiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów