📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja tam się kurwa przy przechodzeniu przez jezdnię patrzę 5 razy nawet jeżeli jest przejście z sygnalizacją. Mało kurwa debili w tym kraju co jeździć nie potrafią??
Selekcja naturalna
Na dzieciaka wszyscy najeżdżają, bo przeżył i nic mu się nie stało, ale jakby kierowca jechał 6 dyszek i dzieciak kopytnął by na miejscu, to odezwała by się w was ta gorsza natura i płakalibyście, że kierowca jechał za szybko i to wina kierowcy
nie wiem czy zauwazyliscie ale facet podszedl i spokojnie a co by zrobila kobieta? podniosla za wszystkie lapy i chuj ze moze miec uwalony kregoslup
No i po chuj się zatrzymywać? Dojebać małego szmaciarza!
Za gruby żeby wyprzedzać auto sry^^
Widać, że kierowca szybko nie jechał, to młody miał szczęście w nieszczęściu. Chociaż należy mu sie jeszcze wp***dol od rodziców, żeby lekcję lepiej zapamiętał i już nigdy nie zniszczył nikomu karoserii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów