18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Linneus 2014-06-11, 13:13 46
Dzieci to jednak strasznie durne są.
Zgłoś
HakunaBiedota 2014-06-11, 13:17 80
Jak wychowali tak mają.
Zgłoś
lajtek12 2014-06-11, 13:34 31
u nas w podstawówce lata temu przyszedł policjant i gadał nam o bezpieczeństwie i przechodzeniu na pasach widać ten mały kretyn nie słuchał ..
Zgłoś
Silver.Surfer 2014-06-11, 13:40 7
Przynajmniej dostanie zwolnienie i ominie go kartkówka.
Zgłoś
Wizard 2014-06-11, 13:50 1
odpalcie sobie Elektryczne Gitary do tego miazga ;D
Zgłoś
qwsd 2014-06-11, 13:53 28
Jak byłem mały, mama zawsze powtarzała że jak kur*a przechodzisz przez jezdznie masz spojrzeć 3 razy i ch*j.
Zgłoś
Avalanger 2014-06-11, 13:54 3
Akcja - 0:12.

Nie zgubił butów, będzie żył.
Zgłoś
IOI 2014-06-11, 14:19 20
@qwsd
jak matka do Ciebie z takimi epitetami mowila to niezla miales patologie w chalupie
Zgłoś
Magicalan 2014-06-11, 15:34 5
Ja pierdole, zero jakiegokolwiek instynktu czy samozachowawczości.. Po prostu słaba jednostka dąży do eliminacji -.-
Zgłoś
MrRobaczek 2014-06-11, 16:52 6
Magicalan napisał/a:

Ja pierdole, zero jakiegokolwiek instynktu czy samozachowawczości.. Po prostu słaba jednostka dąży do eliminacji -.-

Próbujesz być zabawny czy na prawdę jesteś pierdolnięty ?

Widać, że gówniarz to może coś się akurat działo i biegł zapłakany czy może chciała mu piątka kolegów wpierdolił to uciekał.

Zastanów się trzy razy zanim coś napiszesz i wtedy tego nie pisz...
Zgłoś
Rafixo 2014-06-11, 17:20
@up

Przecież kurwa widać wyraźnie że wysiadł z busa i chciał przebiec na drugą stronę ulicy.
Zgłoś
Momentum 2014-06-11, 17:24
I bardzo dobrze, ma już za sobą jedną życiową lekcję.
Zgłoś
makoia 2014-06-11, 17:46
dobrze kurwa, nauczy sie na drugi raz
Zgłoś
lipa172 2014-06-11, 17:53
no i kurwa prawidłowo. się nauczy uwagi na ulicy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem