coś w klimacie ruskiej patologii.. bezdomne zaćpane rosyjskie dzieci z dworca leningradzkiego. ciekawy dokument. enjoy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
film jest ciekawy, ogladałem go ze 3 razy, jednak nie uwazam by był na tyle "zabawny" i reprezentował czarny humor
eeeehhhhh szkoda tych biednych dzieciaczkow, za to ze maja taki ciezki start w zyciu... ;(
lubi, też nie uważam ten film za szczególnie 'zabawny', ale na sadisticu są różne rzeczy, ne tylko śmieszne, ale również takie, które poruszają. mnie osobiście ten film w jakiś sposób wzruszył, katowali nas tym na pierwszym roku..
Scarlet, Ciekawe jaki kierunek... rusycystyka?
Z 2 razy już widziałem zdajsie raz w publicznej był, za każdym razem przechodziły mnie ciary
Z 2 razy już widziałem zdajsie raz w publicznej był, za każdym razem przechodziły mnie ciary
Ja pierdole, ale pierdoły. Najlepiej to ich wszystkich pozabijać, to nie będą cierpieć ani tamtejsza władza nie będzie się nimi musiała przejmować. A tak to, to tylko miejsce na dworcu zajmują. Chociaż dobrze, że to w Rosji a nie w Polsce.
Miłośnicy butaprenu . Niech im ktoś wytłumaczy w końcu do czego służy klej .
Dartam napisał/a:
Ja pierdole, ale pierdoły. Najlepiej to ich wszystkich pozabijać, to nie będą cierpieć ani tamtejsza władza nie będzie się nimi musiała przejmować. A tak to, to tylko miejsce na dworcu zajmują. Chociaż dobrze, że to w Rosji a nie w Polsce.
w końcu porządna odpowiedz
i tak nic już z nich nie będzie
Stachu Wichura napisał/a:
i tak nic już z nich nie będzie
true that. klej zapierdala komórki mózgowe szybciej niż walenie hery
jeszcze raz to co goździkowej....
rosyjska wersja My dzieci z dworca Zoo
Scarlet, wydawało mi sie ze to forum ma pokazywac materiały z czarnym humorem, ale czoraz czesciej wydaje mi sie ze z Sadistica, robi sie joe monster... juz tylko na hardzie są Tru sadysci
lubi jest piątek więc daj sobie na wstrzymanie
Film sie nadaje jak najbardziej na sadistic-a a komentarze cóż każdy ma prawo je pisać i nieważne jak tru sadystą (cokolwiek to znaczy) jest
dorośnij w końcu
Film sie nadaje jak najbardziej na sadistic-a a komentarze cóż każdy ma prawo je pisać i nieważne jak tru sadystą (cokolwiek to znaczy) jest
dorośnij w końcu
lubi napisał/a:
film jest ciekawy, ogladałem go ze 3 razy, jednak nie uwazam by był na tyle "zabawny" i reprezentował czarny humor
to jest bardziej hard niż niektóre rzeczy z harda
co innego poderżnąć komuś gardło kogo się nie zna albo nie lubi/nienawidzi a co innego pozwolić komuś gwałcić i maltretować soją 11 letnią córkę.
sadistic to nie tylko wypruwanie flaków, wpieprzanie gówna czy panienki z kutasami zobacz co te dzieciaki przeszły. To się nazywa tru sadistic bez ściemy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów