18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fragless 2013-04-21, 0:38 210
Jak się człowiek przez chwile zastanowi to przestaje być śmieszne...
Zgłoś
Ptoon 2013-04-21, 2:10 43
“Dzisiejsza młodzież lubi luksus, ma złe maniery, nie uznaje żadnych autorytetów i nie ma szacunku dla starszych. W naszych czasach dzieci stały się tyranami. Nie są posłuszne swoim rodzicom, zbyt szybko jedzą i tyranizują nauczycieli.”

Sokrates, ok. 400 r. p.n.e.

(Oczywiście nie ma żadnego dowodu na prawdziwość tego cytatu.)
Zgłoś
~Velture 2013-04-21, 2:11
@2up
Bo niestety taka jest prawda.
Zgłoś
mycek 2013-04-21, 3:07 3
@2up
całkiem prawdopodobny ten cytat. W końcu Grecy wymyślili demokracje a potem było już tylko gorzej. Historia kołem się toczy. Europa skończy tak samo jak starożytna Grecja.
Zgłoś
Zarentha 2013-04-21, 4:43 7
@up i to kurwa tylko dlatego, że teraz sobie wymyślili jakąś "tolerancję".
Zgłoś
myha 2013-04-21, 8:11 17
mycek: to nie ma nic wspólnego z demokracja czy czym tam jeszcze, po prostu natura ludzka jest taka i zawsze starsi ludzie biadolili nad upadkiem obyczajów młodszego pokolenia(sami zapominając jak to jest być młodym), a młodsze pokolenie bawi się.
Są takie cytaty ze starożytnego państwa sumerskiego i Egiptu, czy fenicji(czyli tak naprawde od początków jako takiej cywilizacji i odkrycia pisma ), gdzie starsi biadola na młodzież że te oddają się zabawą, piciu piwa i późnemu wracaniu do domu, i tak następnie przez cała historie ludzkości można znaleźć takie rzeczy odkąd powstało pismo.
Zgłoś
K................a 2013-04-21, 8:22
@myha

Dokładnie tak to wygląda.

Staruchy zawsze będą widzieć w młodych zło wcielone i wieszczyć upadek cywilizacji. Jak do tej pory świat jakoś istnieje, a cywilizacja nie upadła.
Zgłoś
dagins 2013-04-21, 10:48 14
@up
Niestety, ale nasza cywilizacja (Europejska) upada. Jeżeli nic z tym nie zrobimy, to brudasy rozmnożą się i cofną ten region świata do średniowiecza.
Zgłoś
robson101 2013-04-21, 11:09 1
i jak tutaj ojcem zostać
Zgłoś
myha 2013-04-21, 11:24 3
dagins: gówno prawda, nasza cywilizacja rozwija się tak intensywnie jak jeszcze nigdy w historii, a o upadku nawet nie ma mowy
Zgłoś
mycek 2013-04-21, 11:55 22
@up
tak, bardzo intensywnie sie rozwija. Np. dla porównania w 19 wieku wynaleziono telefon, samolot, pociąg i samochód, w połowie 20 wieku komputer, satelity i statki kosmiczne, a od jakiś 50 lat największymi osiągnięciami naszej cywilizacji są karbowane prezerwatywy o smaku guarany, multikulti i hellokitty.
Zgłoś
Ptoon 2013-04-21, 12:45 15
mycek,

nie bądź takim ignorantem. To, że nie czytacz literatury i czasopism naukowych i nie przeglądasz internetu za nowinkami to nie znaczy, ze nic nowego i ważnego nie wynaleziono. Wiele rzeczy jest z roku na rok udoskonalanych rewolucyjnymi rozwiązaniami tylko świat nie obarcza cię obowiązkiem znania i rozumienia ich wszystkich. Ty (jak większość) jesteś odbiorcą reklam, ładnych kolorków i ogólnikowych stwierdzeń. Oczywiście też czas ma znaczenie, to czy coś jest "cywilizacyjnym" osiągnięciem okazuje się po paru latach.
Zgłoś
mycek 2013-04-21, 13:04 7
@up
hm... ładnie mnie już zdiagnozowałeś. Wiesz co robię w wolnym czasie, czym się interesuje, co czytam a czego nie, że ogladam dużo reklam i lubię kolorki. Dobry jesteś. Powinieneś zostać detektywem czy psychologiem jakimś. Większość dzisiejszych wynalazków to tylko rozwinięcia i udoskonalenia wynalazków 19 i 20 wieku. Co raz lepsze komputery, samochody, telefony itp. Ten postęp jest iluzoryczny. Tak jak pisałem wcześniej od co najmniej 50 lat nie ma już wynalazków przełomowych, które zmieniają świat. Kiedy człowiek ostatnio był na Księżycu? Dziś już dawno powinien być przynajmniej na Marsie. Nasza cywilizacja się starzeje, umiera, marnuje zasoby na nieistotne rzeczy, postęp spowalnia, nasz czas się kończy. Jeszcze za swojego życia to zobaczysz.
Zgłoś
K................a 2013-04-21, 13:19 12
dagins napisał/a:

@up
Niestety, ale nasza cywilizacja (Europejska) upada. Jeżeli nic z tym nie zrobimy, to brudasy rozmnożą się i cofną ten region świata do średniowiecza.

Ja mam nadzieję, że twoja cywilizacja upadnie. Im szybciej tym lepiej. Wkurwiają mnie już te, kurwa, przepowiednie upadku. Przez całe moje życie słyszałem, że już niedługo to... Już niedługo to ci chuj uschnie i odpadnie.

@mycek

A czego ty byś jeszcze chciał? Wehikułu czasu, czy może napędu nadprzestrzennego? Jeszcze w latach 90tych słuchaliśmy muzyki z kaset, a teraz mamy w kieszeniu urządzenie wielkości pudełka zapałek, które mieści całe antologie i dyskografie. Ba, teraz każdy ma to w telefonie, który jest przenośnym komputerem z dostępem do internetu. Na dodatek nawet ostatni plebs może sobie to kupić. To jest wg ciebie brak postępu?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem