📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś powinien mu porządnie wpierdolić. I robić to profilaktycznie dopóki nie nauczy się skurwiel kultury. Pieprzone bezstresowe wychowanie robi swoje.
1:39 napocił się przy robocie:D
Swoją drogą straszna pizda z niego. Zakładam że któryś ze starszych braci tych dziewczynek ładnie mu podziękował za występ.
Swoją drogą straszna pizda z niego. Zakładam że któryś ze starszych braci tych dziewczynek ładnie mu podziękował za występ.
Tak, tak to ten sam typek od pilota, wow'a, bat mobil'a i innych jakże prawdziwych filmów. Jeśli to nie fejk, to gratuluje rodzinie, że go nie zajebali czy coś.
aż się spocił, świnia
Kolejny jego filmik a ludzie dalej sie podniecają nie widząc że to ustawiane gówno. No ale czego innego się spodziewać po ludziach którzy uwierzyli w obietnice ryżego donalda
to ten sam gość co robił sobie Tatuaż ale jakoś nie mogę znaleść tego filmiku
szwagier9 napisał/a:
Kolejny jego filmik a ludzie dalej sie podniecają nie widząc że to ustawiane gówno. No ale czego innego się spodziewać po ludziach którzy uwierzyli w obietnice ryżego donalda
A ty wszystkich sądzisz swoją miarą? Jeżeli wiesz, że to jest ustawiane gówno, pochwal się jakimś magicznym filmem zza kulis tej produkcji przed wszystkimi, a jak nie to japa!!
Nerwowy pedał z białym paskiem w spodniach.
Zapisałbym Piąchopiryne 3x dziennie po każdym posiłku i Butapirazol od rana na czczo.
Podstawione, jak sam chuj. Patrzcie na reakcje ludzi. W ogóle się nie przejmują, tylko śmieją, a i same dzieci nie przerywają zabawy.
@Czimchik
też bym się śmiał z takiego debila
Ogólnie to nie pierwszy raz brat go filmuje, widziałem gdzieś inny filmik z atakiem padaczki w wykonaniu tego dzieciaka
też bym się śmiał z takiego debila
Ogólnie to nie pierwszy raz brat go filmuje, widziałem gdzieś inny filmik z atakiem padaczki w wykonaniu tego dzieciaka
haha jak sie cofa przed mamuśką
btw
czy to nie przypadkiem ten sam kolo który próbował sobie pilot w dupę wsadzić?
btw
czy to nie przypadkiem ten sam kolo który próbował sobie pilot w dupę wsadzić?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów