📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kryn3k napisał/a:
A ty wszystkich sądzisz swoją miarą? Jeżeli wiesz, że to jest ustawiane gówno, pochwal się jakimś magicznym filmem zza kulis tej produkcji przed wszystkimi, a jak nie to japa!!
Ludzka naiwność nie zna granic.... Ja nie musze tobie nic udawadniać i niczego szukać, najzwyczajniej w świecie mi się nie chce. Znajdź se ich konto na jutube gamoniu. pozdrawiam
A ci frajerzy tylko stoją i filmują... Nie wiedzieli co mieli z nim zrobić : /
To jest ustawiane.... gdzies na Youtubie jest wywiad w radiu ze Stevenem i jego Matka gdzie tłumacza czemu to robia.
to nie jest ten gosciu ktoremu robili tatuaz i w koncu wyszedl z niedokonczonym i do tego caly czas darł ryja?
Przypomniał mi się ten typ co sobie pilota do dupy wkładał gdy mu konto w jakiejś grze MMORPG usunęli
Przecież to ten od pilota w dupie.
czyżby to ten od pilota w dupie?
jesteście tak naiwni ludzie. wierzycie we wszystko co jest w Internecie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów