Powinien podkładać głos pod zwiastun Incepcji II
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tuiq napisał/a:
Lub moje pierdy; efekt podobny .
noo kurwa nie śmiać się. Był chyba taki koleś od matrixa, co się chyba powiesił bo go wyśmiali.
Więc sie powstrzymajmy.
Więc sie powstrzymajmy.
Tuiq napisał/a:
Noż qtwa! Nie mówcie, że będzie druga część?! A z resztą gorzej chyba nie będzie...
Noż qtwa! Nie mówcie, że będzie druga część?! A z resztą gorzej chyba nie będzie...
serenity napisał/a:
Tuiq napisał/a:
A co? Pierwszej nie zrozumiałeś?
co to robi na głównej ?
Przez kilka sekund czułem jakby się czas w okół mnie zatrzymał :o
CorT7 napisał/a:
Jestem dalej najebany czy Ty rzeczywiście wrzuciłeś takie gówno?
jedno i drugie.
thewhitestar napisał/a:
Przez kilka sekund czułem jakby się czas w okół mnie zatrzymał :o
dziwny jesteś, mnie przez caly czas wkurwiał...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów