📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lampiszon wersja dziecięca
T3RMINATOR napisał/a:
Dzieciak na skuterze.
T3RMINATOR napisał/a:
Tata uczy młodego jak zostać motopizdą.
Jesteś mózgopizdą. To jest motorower, a nie skuter.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Jesteś mózgopizdą. To jest motorower, a nie skuter.
Wal się Tranzystorze przy oborze bo tobie nawet Bóg nie pomoże.
mrokussw napisał/a:
k***a dziecko lekko 9 lat a ma jeszcze smoczek, wtf
Aby całej klawiatury nie wyjebał na słupie.
Uczyć dzieci jeździć to trzeba , na polnych drogach gdzie jest względnie spokojnie i bezpiecznie
NataliaW napisał/a:
Uczyć dzieci jeździć to trzeba , na polnych drogach gdzie jest względnie spokojnie i bezpiecznie
Jak sie nie wywrocisz to sie nie nauczysz, przypierdoli pare razy w cos jak bedzie mial szczęście to przeżyje do 30 a potem wjebie sie pod tira i bedziemy mieli co ogladac
Dobrze że nie miał kasku he he
NataliaW napisał/a:
Lepiej na jakims klifie, podobno szybciej sie ucza
Jak na aborcje stać nie było to potem sie kupuje taki motorek predzej czy pozniej sam sie zabije
T3RMINATOR napisał/a:
Wal się Tranzystorze przy oborze bo tobie nawet Bóg nie pomoże.
Rym na poziomie polskiego rapu. Ale ja przynajmniej nie jestem taką ciotą jak ty i odróżniam skuter od motoroweru.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Rym na poziomie polskiego rapu. Ale ja przynajmniej nie jestem taką ciotą jak ty i odróżniam skuter od motoroweru.
A odróżniarz cipę od huja? Jak tak to wyjmij go z dupy. Rzecz jasna że swojej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów