📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Autor ma mózg dzieciaka, ale słychać, że to przez syntezator przepuszczone jest. Ile razy będziecie się tego typu gównianymi prowokacjami jarać?
Ale ludzie łatwo poślady spinają, ja pierdolę. Zamiast podłapać temat, pośmiać się trochę, wyluzować a w międzyczasie dać cichy sygnał administratotowi by wywalił typa jak już się zabawa będzie dłużyć lub zacznie naprawdę przeszkadzać.
Rubaszny napisał/a:
Chyba żeś sam to ze swoją starą nagrał... zadanie domowe czy co ?
No teraz to mnie wkurwiłeś jebana łamago. Jakim trzeba być przypierdoleńcem, żeby najeżdżać na kogoś i jego matkę za wrzucenie filmiku na portal? Idź sobie zwalić albo zrobić kanapki, a nie cwaniakujesz, pajacu.
Zaraz się pojawi nowy filmik, że to nowy projekt kurwa hiper socjologiczny i wszyscy są pojebani, tylko twórcy tego gówna nie...
tranzystor napisał/a:
Autor ma mózg dzieciaka, ale słychać, że to przez syntezator przepuszczone jest. Ile razy będziecie się tego typu gównianymi prowokacjami jarać?
Żaden syntezator, po prostu jakiś gość "wynajął" swojego młodego brata czy kogoś tam i klepie na nim wyświetlenia robiąc jednocześnie bekę ze spinaczy.
Rakiz napisał/a:
MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ
Ja natomiast inne pytanko - jak się nazywa nuta na końcu pierwszego filmiku?
Be A King(My Momma Told Me)-E-Dubble
Łapaj
gimbusowe podniecanie sie tekstami - czas zacząć - jeszcze kilka lat temu by mnie to bawiło ale teraz.. dno i kilogram mułu
Ten na drugim filmiku co takimi suchymi ripostami napierdala rzucił "wyjdź już stąd, bo z dziećmi nie rozmawiam" sam ma głos 11t letniego dzieciaka hahaha
lisek911 napisał/a:
Żaden syntezator, po prostu jakiś gość "wynajął" swojego młodego brata czy kogoś tam i klepie na nim wyświetlenia robiąc jednocześnie bekę ze spinaczy.
Gówno mnie obchodzi, jak to nagrywałeś. Brzmi jak chujowy syntezator. Ale jaka to różnica - gówno na niskim poziomie zawsze takim pozostanie. Taki z ciebie lisek-chytrusek....
jak nazywa sie piosenka z drugiego filmiku, ktora leci na samym poczatku?
tranzystor napisał/a:
Gówno mnie obchodzi, jak to nagrywałeś. Brzmi jak chujowy syntezator. Ale jaka to różnica - gówno na niskim poziomie zawsze takim pozostanie. Taki z ciebie lisek-chytrusek....
A mnie gówno obchodzi Twoja chujowa opinia, nie podoba Ci się to wracaj do lizania rowa Twojemu koledze, który również na mnie najeżdża.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów