18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Vendal 2013-03-05, 8:17
A co jak rodzice nie żyją? To nikt mi gazu nie włączy i nie zjem przepysznej jajecznicy.
Zgłoś
moskal88 2013-03-05, 11:11 2
jacekmatys napisał/a:

Wracam po pracy do domu.Ciężko zapierdalam ale godnie płacą...1200 do ręki.Chcę się wyluzować więc wchodzę na sadola co by dorwać troszku adrenaliny,no i pierwsze co oglądam na poczekalni?? Gnój robi jajownicę na całej kostce masła,z niedosmażoną cebulą i uwaga! gada mi on że trzeba uważać na łupinki od jajek....nosz kurwa mać! gdzie ja popełniłem błąd??

kurwa, nie dosc ze ta kostka masla to jakies chujostwo roslinne, a nie maslo, to jeszcze jebaniuski gotuje kielbase na tej margarynie, jakby mi takie cos podal to bym zerzygal sie na patelnie
Zgłoś
rezozero 2013-03-05, 11:51
profanacja, no ja pierdole, cebula na margarynie
Zgłoś
smoku1206 2013-03-05, 15:43
Prosić rodziców o odpalenie gazu? Kurwa patologiczna rodzina, wychowali dzieciaka na zjebanego dauna
Zgłoś
konował 2013-03-05, 16:04 1
Kurwa nie długo powstanie film jak herbatę zrobić. Kurwa to co się dzieje z internetem to się w chuju nie mieści.

Td0bT napisał/a:

Ja pier*ole wg. mnie nie ma z czego się śmiać. Przynajmniej dzieciak ma jakieś zainteresowania, a nie siedzi całymi godzinami przed monitorem jak jego rówieśnicy i ryje sobie głowę pierdołami. Do autorki, filmik z ch*ja nadaje się na sadola, a jajecznice to pewnie tobie mama przygotowuje bo sam nie potrafisz.
Peace.

Czy już was popierdoliło do reszty ??? Zrobienie sobie jajecznicy oznacza że ma zainteresowania ??? Jak ktoś sobie zrobi kanapki to już kurwa kucharz ??? Ja pierdole może jeszcze kurwa za sranie w kiblu będziesz pierdolił ,,o chłopak ma zainteresowania i a nie siedzi przed kompem"

Jeszcze bardziej nie rozumiem co ten filmik tutaj robi. A zresztą kurwa.
Zgłoś
aopia 2013-03-05, 23:11 1
Jezu, tyle masła, a robi jajecznicę na kiełbasie. Kurwa jak już robisz na kiełbasie to jak najmniej tłuszczu albo w ogóle.
Najlepsza przepis na jajecznice jest według Gordona Ramsaya. Bez kitu. Najlepiej ją robić w małym rondelku. Dajesz trzy albo cztery jajka, dodajesz odpowiednią ilość masła. Włączasz ogień i jedziesz. Najpierw czekasz aż masło się rozpuści i wymiesza z białkiem. Potem ciągle mieszając przekłuwasz kolejne żółtka(nie wszystkie naraz) tylko stopniowo. Co pewien czas zdejmujesz z ognia, żeby się podsmażyło bez niego, żeby się zbyt nie spaliło, wtedy będzie miało idealną konsystencję i będziesz miał pod kontrolą całą jajecznicę. Kiedy już zrobisz cały ten proces i dojdziesz do momentu, kiedy jajecznica zaczyna już wyglądać jak jajecznica odstawiasz ją na bok. Czas na śmietanę. Dodajesz łyżkę śmietany(procent zależy od preferencji), i mieszasz jajecznicę bez ognia. Wracasz na ogień i znowu zdejmujesz. Solisz teraz i pieprzysz(ja tylko solę). Następnie znowu na ogień. I nie możesz jej przypalić, tylko ma mieć kremową konsystencję.
Cały czas nad nią pracujesz.
Smacznego.
Efekt końcowy ma być podobny do tego:

Możesz podać w po śmietanie szczypiorek i podać całą jajecznicę na grubym toście.
Zgłoś
Browaryt 2013-03-06, 12:18
poprosić rodziców o włączenie gazu
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem