Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzieciak obrywa w 157 klatce filmu a w 156 jeszcze nie.
Łada w 139 klatce jest na wysokości tylnego zderzaka lexusa.
156-139=17
W 17 klatek przejechał 5 metrów = ~0.57 sekundy
Daje nam to przybliżoną prędkość ok. 31.5km/h
Tak, chciało mi się.
3 generacja lexusa rx ma długośc 4.77m, film ma 30fps, uderzył go troszkę za zderzakiem więc zaokrąglimy do 5 metrów.
156-139=17
Tak, chciało mi się.
nadajesz się na ministra rzeczy mało istotnych
nadajesz się na ministra rzeczy mało istotnych
w przybliżeniu to i tak dostał
3 generacja lexusa rx ma długośc 4.77m, film ma 30fps, uderzył go troszkę za zderzakiem więc zaokrąglimy do 5 metrów.
156-139=17
Tak, chciało mi się.
Obliczenia z dupy, bo nie rozumiesz co to perspektywa.
Łada przejechała w 1 sekundę około 14 metrów (licząc po metrowych krawężnikach). Co daje około 50 km/h.
Zresztą po samym uderzeniu widać, że tam nie było 31 km/h.
Obliczenia z dupy, bo nie rozumiesz co to perspektywa.
Łada przejechała w 1 sekundę około 14 metrów (licząc po metrowych krawężnikach). Co daje około 50 km/h.
Zresztą po samym uderzeniu widać, że tam nie było 31 km/h.
Jeśli te czerwono-białe linie na krawężniku mają twoim zdaniem metr to ten dzieciak ma 2 metry wysokości ponad a te samochody po 3m wysokości i 10 długości.
Tak nie rozumiem co to perspektywa, że narysowałem "krzywo" linie i policzyłem dokładnie klatki aby to obliczyć.
Ty za to dałeś sekundę z dupy z perspektywą z dupy.
Zmierzyłem prędkość na podstawie OSTATNICH 5 METRÓW.
"chciało mi się" i łap screena ile to jedna sekunda. Równo 1 sekunda co do klatki.
Jeśli to dla ciebie 15 metrów to nawet nie pytam ile wydaje ci się, że masz długości chuja.
3 takie lexusy nie zaparkują w tej odległości. No ale ja się chuja znam pewnie i ty odpiszesz mi jednym zdaniem jesli w ogóle.
156-139=17
Tak, chciało mi się.
Wow, co ty robisz na sadolu z takim umysłem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów