📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:25

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C🤬j z murzynem, ale co to k🤬a jest?
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
VeIture napisał/a:
c🤬j cie to obchodzi
jacek44 napisał/a:
c🤬j cie to obchodzi
Mogłeś poczekać 10 sekund aż obrazek ci się załaduje

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
VeIture napisał/a:
demokracja

Kicia Kocia - Co zasiejemy w ogródku?
Murzyn murzynem, ale ten typ co zadaje pytania ma taką wadę wymowy, że logopeda to za mało.
betonma napisał/a:
Murzyn murzynem, ale ten typ co zadaje pytania ma taką wadę wymowy, że logopeda to za mało.
Nagraj siebie, ocenimy twoją dykcję logosp🤬oleńcu.
betonma napisał/a:
no tak, ciebie to nawet z c🤬jem w mordzie idzie zrozumieć
pytolsky napisał/a:
no tak, ciebie to nawet z c🤬jem w mordzie idzie zrozumieć
widze chłopaki znacie się poza forum

Bazując na wiedzy, której autor przekazuje swojemu potomstwu, dużo większe prawdopodobieństwo, że on sam ma sporo związku z patolą i więzienie nie jest mu obce niż przeciętnemu czarnoskóremu, spotkanemu na polskiej ulicy (którzy do kraju nad Wisłą raczej za socjalem albo sprzedawać metę nie przyjechali).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie