📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Chuj z murzynem, ale co to kurwa jest?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Mogłeś poczekać 10 sekund aż obrazek ci się załaduje
demokracja
Kicia Kocia - Co zasiejemy w ogródku?
Murzyn murzynem, ale ten typ co zadaje pytania ma taką wadę wymowy, że logopeda to za mało.
Hahahha jeblem
-Ernest Hemingway
Murzyn murzynem, ale ten typ co zadaje pytania ma taką wadę wymowy, że logopeda to za mało.
Nagraj siebie, ocenimy twoją dykcję logospierdoleńcu.
betonma napisał/a:
no tak, ciebie to nawet z chujem w mordzie idzie zrozumieć
pytolsky napisał/a:
no tak, ciebie to nawet z chujem w mordzie idzie zrozumieć
widze chłopaki znacie się poza forum
Bazując na wiedzy, której autor przekazuje swojemu potomstwu, dużo większe prawdopodobieństwo, że on sam ma sporo związku z patolą i więzienie nie jest mu obce niż przeciętnemu czarnoskóremu, spotkanemu na polskiej ulicy (którzy do kraju nad Wisłą raczej za socjalem albo sprzedawać metę nie przyjechali).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów