Z balkonu czy z okna - nie ma info ale opiekę to miał zajebistą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najgorsze co na tej stronie może być to śmierć, albo wypadek z dziećmi. Liczę na to że jakoś wyjdzie z tej sytuacji, a któryś z opiekunów powinien za to beknąć :*(
Zajebista to była akcja ratownicza starego,zabrał z ziemi jak worek ziemniaków i jeszcze go pomiział żeby się czasem nie darł bo matka usłyszy....
Chuj tam. Co się stało to się nie odstanie, ale zauważcie jaka zajebista pierwsza pomoc. Ofiara pogruchotana i nieprzytomna, a oni zawsze albo pomagają wstać, albo tak jak w tym przypadku zrywają z asfaltu i biorą na ręce. Toż to najgorsze co można zrobić.
I oczywiscie bardziej sie martwi kolo o wszy, niz o dziecko. Wyczesuje, zeby nie poszly razem z bachorem do piachu. Piwko!
Dzieciaka zawsze szkoda ale Inaczej ojciec na to spojrzy a inaczej gówniarz z glutem pod nosem. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
dobrze, że go pogłaskał. Zuch Tata !!
Pokażę starszemu synowi. Znów będzie miał traumę - ma 3.5 letniego brata i zawsze powtarza, że jesteśmy nieodpowiedzialnymi rodzicami jak mu pozwalamy na niebezpieczne rzeczy.
Poklepał więc będzie dobrze
Clistwood napisał/a:
Pokażę starszemu synowi. Znów będzie miał traumę - ma 3.5 letniego brata i zawsze powtarza, że jesteśmy nieodpowiedzialnymi rodzicami jak mu pozwalamy na niebezpieczne rzeczy.
o kurwa. ale zejebiscie.
parekselans napisał/a:
Pomódlmy się za niego.
Ty się możesz pomodlić za dzieci wsiąknięte w prześcieradła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów