Zespół zdążył się schować, nasz bohater na szczęście nie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niby taki down ale beats by dre to ma
Za mokrego downa zawsze piwo.
Z jednej strony śmiechłem, a zdrugiej mi go trochę żal. Chuj wie co on tam miał mp3 telefon sluchawki. Szkoda sprzętu.
Może jestem skurwiel, ale czasami z takich ludzi naprawde chce mi się śmiać
Maciek zaczął tańczyć jak w manieczkach
Wiem, że nie powinno się śmiać z ludźmi chorymi na downa, ale na szczęście zespół ich pocieszy
Może i jestem sztywny ale ni chuja nie śmieszą mnie filmiki z upośledzonymi ludźmi.
Szczerze, to kutwa nie jego wina, że jest jaki jest. Ludzie zamiast go wpuścić albo odsunąć to jeszcze bekę mają z upośledzonego. Teraz zapewne cały mokry będzie wracał do domu, sprzęt może chuj strzeli. No kurwa pogratulować... Osoby z zespołem downa jako jedyne chyba nie mają złych zamiarów i kochają ludzi szczerze.. Szkoda chłopaka i tyle.
Problem jest taki, że Ci co najmniej wiedzą to najwięcej cisną.
Wiem, wiem, że to sadol, ale jednak oni nie mają wpływu na to kim są.
Chociaż żeby oni mieli dystans do siebie samych jak niektórzy ślepi itp. to jeszcze bym zrozumiał, ale w takich przypadkach to popieram rzeszu7.
Wiem, wiem, że to sadol, ale jednak oni nie mają wpływu na to kim są.
Chociaż żeby oni mieli dystans do siebie samych jak niektórzy ślepi itp. to jeszcze bym zrozumiał, ale w takich przypadkach to popieram rzeszu7.
Wszystkim którzy śmieją się z takich ludzi życzę w przyszłości takiego dziecka. Chuj mnie to obchodzi, że sadistic i tego typu pierdolenie. Można się śmiać z żydów, murzynów, ciapaków, pedałów, ale dla mnie osobiście niepełnosprawne dzieciaki, które i tak mają w życiu przejebane zupełnie nie ze swojej winy tylko przez to, że się urodziły to nie jest temat do żartów. Nie mówię o dowcipach, bo co innego dowcip a inną sprawą jest autentycznie pokazana konkretna osoba. Wielki chuj w dupę wszystkim gimbozjebom, którzy mają z tego ubaw. Tyle w temacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów