📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mastus napisał/a:
jak można takiego czegoś słuchać :O
Dorośniesz to zrozumiesz
I przy okazji dodam też parę bajerów w wykonaniu młodziaków:
Pantera - Cowboys from hell
i na dokładkę:
Killswitch Engage - The end of heartache
[video] [/video]
Kolejka dla wszystkich młodych którzy chcą grać na prawdziwych instrumentach, a nie siedzieć przy minecrafcie
@up, nie pojebało Ci się aby z Beherit?
Swoją drogą, zastanawiam się dlaczego w-chuj-wielki procent projektów/zespołów nagrywa covery Burzum. W 95 procentach przypadków wychodzi to bardzo miernie. Nie mogą się posilić o szczyt oryginalności i wybrać coś innego, równie godnego uwagi? Taki Strid, stary: Gorgoroth, Kampfar itd? Jeden z udanych coverów wg mnie to na przykład ten:
A dzieciaki tak okaleczyły Dunkelheit, że we łbie to się nie mieści. Kalekie tempo, pokraczne riffy. War nieco lepiej.
Swoją drogą, zastanawiam się dlaczego w-chuj-wielki procent projektów/zespołów nagrywa covery Burzum. W 95 procentach przypadków wychodzi to bardzo miernie. Nie mogą się posilić o szczyt oryginalności i wybrać coś innego, równie godnego uwagi? Taki Strid, stary: Gorgoroth, Kampfar itd? Jeden z udanych coverów wg mnie to na przykład ten:
A dzieciaki tak okaleczyły Dunkelheit, że we łbie to się nie mieści. Kalekie tempo, pokraczne riffy. War nieco lepiej.
Browar dla autora posta i wiadro lemoniady dla pozytywnych gnojków. Może nie wyrosną na hipsteropizdy.
mglisty, Nie pojebało
A poza tym Reverend Bizarre nagrało jeden z lepszych coverów Dunkelheit jakie słyszałem.Nie wstawiam bo mi się nie chce szukać pełnej wersji na rzydtubie.
A poza tym Reverend Bizarre nagrało jeden z lepszych coverów Dunkelheit jakie słyszałem.Nie wstawiam bo mi się nie chce szukać pełnej wersji na rzydtubie.
Brawo dla rodziców, że każą zapierdalać dzieciakom rozwijać się muzycznie, mimo tego, że słucham rapu. Nie włączę tych coverów gdyż absolutnie mnie nie obchodzą, postawię piwo za pasję i chęci.
Spoko, nie martwcie się. Jeszcze za młodzi są, ale za pare lat i tak będą słuchać popu i bieberka ;p
mastus napisał/a:
jak można takiego czegoś słuchać :O
Normalnie, włączasz, siadasz i słuchasz.
Aż się zalogowałem żeby piwo postawić, nie wiedziałem, że jakiś widok jakichś bacorów i to, co robią (zakładając, że akurat nie cierpią czy coś w tym rodzaju) może mnie ucieszyć
Brawa dla rodziców, jednak jeszcze nie wszystkim odjebało od "pop gwiazdek" Disneya.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów