Akcja od 20 sekundy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Akcja od 20 sekundy.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najlepsze są te mamuśki z wózkami co to stoi na przejściu taka i myk na postrach wózeczkiem na ulicę, jak się nie zatrzyma samochód to chowa (nieraz niewiele przed samą maską) i znowu myk zaraz za nim. Co ma taka w główce to nie wiem
Bo na rodzicielstwo też powinna być licencja.
U ruskich każda okazja dobra na mordobicie tak jak i na opijanie
znacię się kurwa na przepisach ruchu drogowego? przecież to ewidentna wina kierowcy, był znak przejście dla pieszych i musisz się kurwa zatrzymać skoro inni stoją ! szkoda dzieciaka...
stempol napisał/a:
znacię się kurwa na przepisach ruchu drogowego? przecież to ewidentna wina kierowcy, był znak przejście dla pieszych i musisz się kurwa zatrzymać skoro inni stoją ! szkoda dzieciaka...
spokojnie stempol, znamy sie na przepisach, ale potrafimy też logicznie myśleć.
Przepisy przepisami, gość powinien zachować ostrożność. Ale z drugiej strony rodzice tego dziecka widzieli jakie są warunki na drodze i wiedzą, że żyją w rosji czyli w dziczy, gdzie zapierdalanie 120 km/h po śniegu jest normalne. Dlaczego więc nie patrzeli czy coś jedzie i nie wycofali się?
normalnie wiedziałem przed obejrzeniem filmku że będzie słynne "JUB TWUJU MAĆ"...
Sam jesteś JUB
@cygann - "ale" w Twoim komentarzu daje do myślenia, że jednak nie potraficie myśleć wcale...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów