brawo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
brawo
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A potem nie potrafi wypowiedzieć "r" albo sepleni
2xUp
Dokładnie. Jednostki nieprzystosowane, uposledzone i słabe same się likwidują. Może to i dobrze. Powinien gnój podpalić tego achtunga to ludzkość na pewno by na tym nie straciła
Dokładnie. Jednostki nieprzystosowane, uposledzone i słabe same się likwidują. Może to i dobrze. Powinien gnój podpalić tego achtunga to ludzkość na pewno by na tym nie straciła
Chuj wie czy siebie chciał sfotografować czy ten burdel na łóżku. Fota ni w pizdę ni w oko.
ment200 napisał/a:
No niby tak, ale nie do końca ten dzieciak ma narazie dopiero kilka zwoi w mózgu i to dorośli w jego otoczeniu powinni za niego myśleć bo ponoszą odpowiedzialność.2xUp
Skąd taki gówniarz ma taką kurwa wielką loche? Nikt nie powinien mu jej sprzedać to 1 a 2 jeśli ktoś dorosły to kupił powinien to dobrze schować przed gnojkiem
szkoda że nie podpalił i nie wyjebało mu w mordzie, 1 pedała mniej by było
Łatwo jechać na gnoja (swoją drogą jest kurewsko tępy), ale to rodzice nie powinni dopuścić do tego, żeby to miało miejsce. Wiem, nie mam dzieci i łatwo mi pierdolić. A dzieciak inteligencję jednak odziedziczył...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów