brawo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
brawo
A potem nie potrafi wypowiedzieć "r" albo sepleni
Dokładnie. Jednostki nieprzystosowane, uposledzone i słabe same się likwidują. Może to i dobrze. Powinien gnój podpalić tego achtunga to ludzkość na pewno by na tym nie straciła
Chuj wie czy siebie chciał sfotografować czy ten burdel na łóżku. Fota ni w pizdę ni w oko.
gdzie mój post z filmem ???
You're Never Fully Dressed Without a Smile
ment200 napisał/a:
No niby tak, ale nie do końca ten dzieciak ma narazie dopiero kilka zwoi w mózgu i to dorośli w jego otoczeniu powinni za niego myśleć bo ponoszą odpowiedzialność.2xUp
Dokładnie. Jednostki nieprzystosowane, uposledzone i słabe same się likwidują. Może to i dobrze. Powinien gnój podpalić tego achtunga to ludzkość na pewno by na tym nie straciła
Skąd taki gówniarz ma taką kurwa wielką loche? Nikt nie powinien mu jej sprzedać to 1 a 2 jeśli ktoś dorosły to kupił powinien to dobrze schować przed gnojkiem
Łatwo jechać na gnoja (swoją drogą jest kurewsko tępy), ale to rodzice nie powinni dopuścić do tego, żeby to miało miejsce. Wiem, nie mam dzieci i łatwo mi pierdolić. A dzieciak inteligencję jednak odziedziczył...
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów