18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
msbk 2013-01-01, 22:10 26
selekcja naturalna
Zgłoś
Arczi.Milano 2013-01-01, 22:25 5
A potem nie potrafi wypowiedzieć "r" albo sepleni

co cie interesi?
Zgłoś
T................h 2013-01-01, 22:28 46
2xUp
Dokładnie. Jednostki nieprzystosowane, uposledzone i słabe same się likwidują. Może to i dobrze. Powinien gnój podpalić tego achtunga to ludzkość na pewno by na tym nie straciła
Zgłoś
Teodorr 2013-01-01, 22:55 2
liczyłam, ze to filmik, cóż, życie mnie zawiodło
Zgłoś
S................n 2013-01-01, 23:56 1
Chuj wie czy siebie chciał sfotografować czy ten burdel na łóżku. Fota ni w pizdę ni w oko.
Zgłoś
matig 2013-01-02, 0:20 1
gdzie mój post z filmem ???

z łaski swojej możesz kliknąć P skroc.ga/AdQjP
Zgłoś
zsakuł 2013-01-02, 0:27 5
pierdole... w czapce po domu;/

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
Mr.Bungle 2013-01-02, 1:51 5
ment200 napisał/a:

2xUp
Dokładnie. Jednostki nieprzystosowane, uposledzone i słabe same się likwidują. Może to i dobrze. Powinien gnój podpalić tego achtunga to ludzkość na pewno by na tym nie straciła

No niby tak, ale nie do końca ten dzieciak ma narazie dopiero kilka zwoi w mózgu i to dorośli w jego otoczeniu powinni za niego myśleć bo ponoszą odpowiedzialność.
Skąd taki gówniarz ma taką kurwa wielką loche? Nikt nie powinien mu jej sprzedać to 1 a 2 jeśli ktoś dorosły to kupił powinien to dobrze schować przed gnojkiem

Mike Patton RULES !
Zgłoś
Admix 2013-01-02, 15:28 1
szkoda że nie podpalił i nie wyjebało mu w mordzie, 1 pedała mniej by było
Zgłoś
Sorg 2013-01-03, 1:18 3
Łatwo jechać na gnoja (swoją drogą jest kurewsko tępy), ale to rodzice nie powinni dopuścić do tego, żeby to miało miejsce. Wiem, nie mam dzieci i łatwo mi pierdolić. A dzieciak inteligencję jednak odziedziczył...

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
rusofil 2013-01-03, 1:34 1
Przydałoby się trochę zdjęć efektu wybuchu.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Samurajx3 2013-01-03, 1:48 1
reszta pewnie na hardzie
Zgłoś
luka100 2013-01-03, 2:28 1
aż chciałoby się napisać, że materiał własny, ale nie bo warn
Zgłoś
kyk 2013-01-03, 2:36 2
Lepiej by posprzątał ten syf w pokoju, a nie głupie zdjęcia wsadza na neta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów