Kaszubskie klimaty:
Tera Jo.
Po kaszubsku: teraz tak
Po wieśniacku lub śląsku (jeden chuj): teraz ja
Jeśli dla ciebie picie wódki z ziomkiem przy stole, kiedy twoje dziecko się na to patrzy i w dodatku kręci telefonem zadowolone, a ty sie cieszysz z tego jak dziecko, to przykro mi, ale jesteś dla mnie człowiekiem pokroju menela, zwykła patola.
No tak, niech do kibla jak gimnazjaliści pójdą
jesli dla ciebie picie wodki z ziomkiem przy stole a nie na lawce w parku to patologia , przykro mi ale masz smutne zycie
Łojenie wódy przy dziecku, to patola jak skurwysyn! Jak tego nie widzisz, to nawet nie ma o czym rozmawiać.
Jeśli dla ciebie picie wódki z ziomkiem przy stole, kiedy twoje dziecko się na to patrzy i w dodatku kręci telefonem zadowolone, a ty sie cieszysz z tego jak dziecko, to przykro mi, ale jesteś dla mnie człowiekiem pokroju menela, zwykła patola.
Co ty na sadisticu robisz? Idź sobie na pudelka albo kwejka wrażliwa pipo, tu jest Polska a nie elegancja franjca. Na całe szczęście!
PS.
kolo figlarz pierwszy od kilku lat skłonił mnie do zalogowania się i komentowania....
Łojenie wódy przy dziecku, to patola jak skurwysyn! Jak tego nie widzisz, to nawet nie ma o czym rozmawiać.
Nie wiem skąd tacy się biorą, naprawdę... "Alkohol to zło, dziecko nie może widzieć butelki wódki.." Nie wiem jak skrzywdzony przez życie musisz być, aby mieć takie chore wyobrażenie alkoholu.
Co ty na sadisticu robisz? Idź sobie na pudelka albo kwejka wrażliwa pipo, tu jest Polska a nie elegancja franjca. Na całe szczęście!
PS.
kolo figlarz pierwszy od kilku lat skłonił mnie do zalogowania się i komentowania....
Widać alkohol już do tego stopnia toba zawładnął, ze nie pozwolisz, by jakiś typ na sadolu powiedział o nim zle słowo, co? Miło, ze się wygadales, możesz wracać do dojenia harnasiow i żubrów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów