📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Popieram określenie „jebane patole”. Zaraz się tu zleci 20 osób, które będą bronić „kochanej wódeczki”, ale spójrzmy prawdzie w oczy, to jest używka, która wiele osób prowadzi do menelstwa.
Czy tylko ja czekałem że coś wybuchnie? Spadnie ? Komuś łeb urwie ? Albo że chociaż ten kielonek się przewróci ? Smuteczek. Reżyseria filmu na poziomie Smoleńska
Figlarz_ napisał/a:
Popieram określenie „jebane patole”. Zaraz się tu zleci 20 osób, które będą bronić „kochanej wódeczki”, ale spójrzmy prawdzie w oczy, to jest używka, która wiele osób prowadzi do menelstwa.
jesli dla ciebie picie wodki z ziomkiem przy stole a nie na lawce w parku to patologia , przykro mi ale masz smutne zycie
TrzyDwaJeden napisał/a:
Czy tylko ja czekałem że coś wybuchnie? Spadnie ? Komuś łeb urwie ? Albo że chociaż ten kielonek się przewróci ? Smuteczek. Reżyseria filmu na poziomie Smoleńska
Tak tylko ty na to czekałeś
Coś tam pisałeś panie zwierzaku że pinki spamer? Takiego gówna to chyba nawet ja nigdy tutaj nie zapodałem.
przecież to jest "zabawne" i "zajebiste" tylko dla patologii i pierdolonych alkoholików..wypierdalaj z tym
maxkulczyk napisał/a:
jesli dla ciebie picie wodki z ziomkiem przy stole a nie na lawce w parku to patologia , przykro mi ale masz smutne zycie
Jeśli dla ciebie picie wódki z ziomkiem przy stole, kiedy twoje dziecko się na to patrzy i w dodatku kręci telefonem zadowolone, a ty sie cieszysz z tego jak dziecko, to przykro mi, ale jesteś dla mnie człowiekiem pokroju menela, zwykła patola.
wyluzujcie wy "porządni" bo sprawiacie wrażenie jak by wam dwóch typów z samochodzikiem psychę niszczyło. Za swoje piją i z butami wam wasze wysoce wysublimowane życie nie wchodzą.
Jedyni jebani patole to ci, co wrzucają takie gówna z 9gag na sadistic myśląc że się nada.
To wy
To wy
Jaranie się alkoholem to pedalstwo, a dżony łojlker i żubrówka to ciota i chuj.
Teraz robienie loda w parku jest OK ale picie przy stole w domu jest patologiczne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów