Zachęcam do sprawdzenia samego siebie ile jeszcze pamiętamy z naszego dzieciństwa. Dotyczy to głównie pokolenia lat osiemdziesiątych i dziewięćdziesiątych, która oglądała ofertę ówczesnej telewizji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Do już wymienionych dorzuciłbym Smerfy, Brygada RR, Kapitan Planeta, Kacze Opowieści, Kubuś Puchatek : P
Piwko leci, bo dzięki temu filmikowi sobie uświadomiłem, że ta mała, śmieszna pinda z fioletowymi włosami z dragon balla jest zaczerpnięta z dr. Slumpa.
Czerwony Power Ranger ssie pały wiedziałem, żeby tego nie oglądać
Brakuje mi tu 4 tytulow:
Rzecz jasna najbardziej spuszczalem sie na Daimosie i Tygrysiej masce
Rzecz jasna najbardziej spuszczalem sie na Daimosie i Tygrysiej masce
oglądałem sarę malą księzniczkę God why?
to ze dr.Slup lecial na RTL7 to nie pamietam O_O
"Gdyby wielkość genitaliów była zależna od rapu, to ja swojego kutasa woziłbym na paleciaku"
pl.wikipedia.org/wiki/MiniMax_(telewizja)
Pamiętam, jak godzinami siedziałem przed tv, kiedy odłączyli cartoon network, wpatrzony w śnieg ;P Potem uruchomili minimaxa. Wiem, że 99' ale na lata 90' jeszcze sie łapie
Pamiętam, jak godzinami siedziałem przed tv, kiedy odłączyli cartoon network, wpatrzony w śnieg ;P Potem uruchomili minimaxa. Wiem, że 99' ale na lata 90' jeszcze sie łapie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów