18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Zachęcam do sprawdzenia samego siebie ile jeszcze pamiętamy z naszego dzieciństwa. Dotyczy to głównie pokolenia lat osiemdziesiątych i dziewięćdziesiątych, która oglądała ofertę ówczesnej telewizji.

Zgłoś
ButcheredAtBirth 2012-09-19, 23:07 1
Do już wymienionych dorzuciłbym Smerfy, Brygada RR, Kapitan Planeta, Kacze Opowieści, Kubuś Puchatek : P
Zgłoś
auliszek 2012-09-20, 8:52
Piwko leci, bo dzięki temu filmikowi sobie uświadomiłem, że ta mała, śmieszna pinda z fioletowymi włosami z dragon balla jest zaczerpnięta z dr. Slumpa.
Zgłoś
vniveri25 2012-09-20, 8:56 9
A kto pamięta to, ah no i ten lektor w piosence
Zgłoś
K................n 2012-09-20, 9:11
Czerwony Power Ranger ssie pały wiedziałem, żeby tego nie oglądać
Zgłoś
d1abol 2012-09-20, 9:42 15
Brakuje mi tu 4 tytulow:

Rzecz jasna najbardziej spuszczalem sie na Daimosie i Tygrysiej masce
Zgłoś
s................w 2012-09-20, 10:20
oglądałem sarę malą księzniczkę God why?
Zgłoś
PiotreH 2012-09-20, 10:28 11
Nie mogło też zabraknąć:

Ach te lata 90te...
Zgłoś
tRampcoRe 2012-09-20, 10:29
to ze dr.Slup lecial na RTL7 to nie pamietam O_O

oj tam, oj tam.
Zgłoś
BitytłustejakMagdaGessler 2012-09-20, 10:59
Ja nie rozpoznaje 2, tego kota i tej ostaniej.
Zgłoś
Qrecik 2012-09-20, 11:10 1
Leciał,uwielbiałem tą bajkę chyba za to,że była taka pojebana.
Zgłoś
patison331 2012-09-20, 11:11 3
A gdzie "Było sobie życie" do kurwy nędzy?!

Jak wejdziesz w wysoką trawę to szybko spierdalaj.
Zgłoś
yasioo83 2012-09-20, 11:11 5
To jeszcze od siebie dorzucę kilka perełek:

Zgłoś
Crane94 2012-09-20, 12:07 2
Kto pamięta anime 'Czarodziejka z Księżyca'? Pamiętam, że przy tym po raz pierwszy trzepałem kitę...

"Gdyby wielkość genitaliów była zależna od rapu, to ja swojego kutasa woziłbym na paleciaku"
Zgłoś
bohema667 2012-09-20, 12:28
pl.wikipedia.org/wiki/MiniMax_(telewizja)

Pamiętam, jak godzinami siedziałem przed tv, kiedy odłączyli cartoon network, wpatrzony w śnieg ;P Potem uruchomili minimaxa. Wiem, że 99' ale na lata 90' jeszcze sie łapie
Zgłoś
Mardog 2012-09-20, 12:45
Kurde była jakaś bajka kiedyś, bodajże na FoxKids ją emitowali, był gościu co się w robota zamieniał czy coś... Nie pamiętam już ;( Nieźle wkręcony byłem w to ;D
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów