Zachęcam do sprawdzenia samego siebie ile jeszcze pamiętamy z naszego dzieciństwa. Dotyczy to głównie pokolenia lat osiemdziesiątych i dziewięćdziesiątych, która oglądała ofertę ówczesnej telewizji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Coś ty oglądał same żałosne rzeczy. Gdzie Gigi gdzie Tsubasa... Ja chcem białe majteczki Anny...
McMenel napisał/a:
Coś ty oglądał same żałosne rzeczy. Gdzie Gigi gdzie Tsubasa... Ja chcem białe majteczki Anny...
Specjalnie dodałem rzeczy mniej pamiętane przez polską społeczność, nie do znalezienia w internecie. Pragnę zaznaczyć, że jes to pierwsza część.
Ja się wychowałem na bardziej męskiej bajce "Dragon Ball", ale i Sylvanem nie pogardziłem jak byłem mały.
kseroboy napisał/a:
Specjalnie dodałem rzeczy mniej pamiętane przez polską społeczność, nie do znalezienia w internecie.
Może są dlatego mniej pamiętane i nie do znalezienia, bo są tak chujowe, że nikt nie chce ich pamiętać, a tym bardziej szukać?
Osobiście pamiętam ze 2 z tych bajek. Oczywiście były chujowe.
vatherland napisał/a:
Ja się wychowałem na bardziej męskiej bajce "Dragon Ball", ale i Sylvanem nie pogardziłem jak byłem mały.
A na jakiej zasadzie oddzielasz pozycje męskie, od niemęskich? Sylvana pamiętam, jednakże to nie anime.
Nie sztuką jest pamiętam Power Rangers, czy Pokemony
co jak co ale nie ma to jak Koralgol pingwin pik-pok, reksio, kubuś puchatek, bolek i lolek , miś uszatek, krecik, muminki, baltazar gąbka i wiele innych fajnych animacji
aż się z wielką chęcią oglądało te bajeczki
aż się z wielką chęcią oglądało te bajeczki
Była za to całkiem psychodeliczna bajeczka, lubiłem oglądać, Wyspa Niedźwiedzi bodajże. Omar był, też zakręcona jak lato z radiem w zimie.
No i przechuj wśród herosów, Kleszcz
Była za to całkiem psychodeliczna bajeczka, lubiłem oglądać, Wyspa Niedźwiedzi bodajże. Omar był, też zakręcona jak lato z radiem w zimie.
No i przechuj wśród herosów, Kleszcz
gigi la trottola i daimos rox!
btw gigi po latach bawi mnie tak samo...a nawet bardziej:)
btw gigi po latach bawi mnie tak samo...a nawet bardziej:)
Ojej, stracili majątek?
sivek84 napisał/a:
ja tam w latach 80/90 mialem neta, hehe rodzice byli bogaci
Pierwsze łącze internetowe w Polsce dostał w roku 1990 Instytut Czegośtam w Krakowie, pierwsze abonenckie podłączenie TePsa założyła bodajże trzy lata później, więc raczej to były lata 90/00 jak już
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów