Dziecko jedzące cytrynę, oczywiście pomysł rodziców, ale musicie przyznać racje że trochę sadyzmu w tym jest
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i co usmarzyli je i zjedli?
kretyni nie widzą że cytrynki dodaje się po pieczeniu żeby zabić zapach spalonego mięsa
uwielbiam cytrynę
ale w wieku tego malca to pewnie jakoś ochoczo bym się nie rzucała na nią..
ale w wieku tego malca to pewnie jakoś ochoczo bym się nie rzucała na nią..
Młodego już uczą jak ma Tequile zagryzać ; p
Widać, że rodzice myślą o jego przyszłości by szybko na imprezach potem nie padał xD
Widać, że rodzice myślą o jego przyszłości by szybko na imprezach potem nie padał xD
Sweetistic
Nienawidzę małych dzieci, jak byłem małym dzieckiem to sam siebie nienawidziłem...
@up , zajebiście kopiujesz z Basha stary -.-
think666, To sie nazywa Tequila Bastard... mozna sobie sprawdzic filmiki na YT.
Jest tez fajny sposob - Tequila Bonita czyli sol pomiedzy piersi kobiety (zlizac), tequile normalnie wypic a cytrynke do ust bonity i oczywiscie zjesc ;]
Enjoy your meal!
Jest tez fajny sposob - Tequila Bonita czyli sol pomiedzy piersi kobiety (zlizac), tequile normalnie wypic a cytrynke do ust bonity i oczywiscie zjesc ;]
Enjoy your meal!
Cytat:
A po wszystkim postawić parującą szyszkę na klatę bonity. Mrrrrr.... ;>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów