📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i to się kurwa chwali.
Wzmocnienie negatywne.
Bardzo skuteczna metoda pozwalająca przeżyć.
Bardzo skuteczna metoda pozwalająca przeżyć.
Beztroskie wychowanie... nie w azji
I jeb z buta, a masz gówniaku bo sie nie słuchasz !!!
Quassar napisał/a:
Beztroskie wychowanie... nie w azji
A drugiego buta motorzysta.
Tak wychowują swoje młode wszystkie gatunki, następnym razem się zastanowi
Budrys2000 napisał/a:
Każda skrajność jest zła. Wystarczyło młodemu zajebać w japę, a nie od razu kopać
Tatus by mu pewnie dal do japy mamie zostal but
I słusznie. Nie po to starzy nie spali po nocach, stali w kolejkach do lekarzy żeby im się teraz gówniak wpierdolił pod jakiś piździk. Ma dług do spłacenia i tak łatwo się nie wykręci
Teraz jest moda że każde dziecko to 8 my cud świata, ale czasami trzeba przypierdolić ostro. Chodziłem wieki temu do klasy z takim psychopatą, któy terroryzował dzieci, udeżył dziwczynkę z pięści w twarz. Finał tej opowieści, przyszedł nauczyciel wziął kabel i tak mu wpierdolił, że aż miło było patrzeć. Dotąd to pamiętam i nie mam wątpliwości że dobrze zrobił.
Budrys2000 napisał/a:
Każda skrajność jest zła. Wystarczyło młodemu zajebać w japę, a nie od razu kopać
Nie. Trzeba się schylać.
zbynekmaslanka napisał/a:
Teraz jest moda że każde dziecko to 8 my cud świata, ale czasami trzeba przypierdolić ostro. Chodziłem wieki temu do klasy z takim psychopatą, któy terroryzował dzieci, udeżył dziwczynkę z pięści w twarz. Finał tej opowieści, przyszedł nauczyciel wziął kabel i tak mu wpierdolił, że aż miło było patrzeć. Dotąd to pamiętam i nie mam wątpliwości że dobrze zrobił.
Well, bywały takie dziewczynki, którym się należało.
Gruchenfuhrer napisał/a:
Nie. Trzeba się schylać.
Well, bywały takie dziewczynki, którym się należało.
To był psychol, od razu należało tego typu pojebów eliminować przenosząc gdzieś do poprawczaków czy normalnie wypierdolić ze szkoły ... i tak niewiadomo po co tam chodził
damian15snk napisał/a:
Tatus by mu pewnie dal do japy mamie zostal but
Mamusia mu też może dać do japy. Jak kiedyś będziesz miał okazję sobie podupcyć, to się dowiesz jak to możliwe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów