Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Matka zamiast pomóc pchać tą ruinę na kołach to drze mordę jakby to coś pomogło i jeszcze dostała kopciucha na ryj ha ha
Jako kierowca TIRa mogę powiedzieć, że pomyliłeś Toyotę Yaris z ciężarówką, gdzie sam nie przepchniesz takiej masy nawet o milimetr.
tragedia....
stres, szok
nie każdy wie co wtedy robić
dlaczegoś te pojazdy zawsze tak stoją zablokowane,
prawie nigdy nie znamy prehistorii
Gówniaka do 7-8 roku życia nie spuszcza się z oczu nawet na moment. Ale widać, że to jakiś gównostan typu Indie, Pakistan, czy jakieś ciapaklandy w Azji Mniejszej, gdzie dziecko chowa ulica, a rolę matki przejmują biegające po ulicach psy oraz kury.
Jako kierowca TIRa mogę powiedzieć, że pomyliłeś Toyotę Yaris z ciężarówką, gdzie sam nie przepchniesz takiej masy nawet o milimetr.
Czyli jako tirowiec nie byłeś przy wychowywaniu dzieci ale kogoś pouczać to pierwszy.
Czyli jako tirowiec nie byłeś przy wychowywaniu dzieci ale kogoś pouczać to pierwszy.
Może przy poczęciu też nie był
Może przy poczęciu też nie był
Niekoniecznie, są kierowcy którzy nie robią długich tras i wracają codziennie do domu.
Jeszcze musicie chłopaki się dużo dowiedzieć o otaczającym was świecie. Ja też nie jestem kierowcą.
no chyba że adoptowane było
Wystarczyło spuścić powietrze z jednego koła.
Raczej wystarczy się spuścić i będzie nowe dziecko.
Byś się zdziwił.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów