📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
gdyby nie było czarne ochrona inaczej by się "bawiła" - tolerancja pierdolona
Ochrona dostala polecenia i ma je wykonywac, sa wkurwieni, ale to ich robota, sluchac rozkazow papieza...a ten sobie zazyczyl bliskiego kontaktu z ludzmi. Kilka pontyfikatow wczesniej, ten dzieciak bylby zajebany u stop papieza ku uciesze tlumow...
Dziwi mnie jednak jaki syf musi panowac w Watykanie, skoro ten papiez jeszcze zyje, gdyz 1 osoba (chyba ze stoja za nim silni protektorzy) potrafi tak grac na nerwach wszystkim pozostalym ,,urzednikom" mowiac o purytanskim zyciu, zmieniajac dawne zasady i kreujac inny model kierowania ,,firma" pozostajac przy zyciu w miare dlugi czas (wystarczy spojrzec na kandydata przed JPII)... Chyba ze to kolejny trik, panow tego swiata, by pod postacia papieza-zakonnika zmiekczyc serca wiernym, wykorzystujac naiwnego dziadka jako lom, ktory otworzy portfele mas.
Dziwi mnie jednak jaki syf musi panowac w Watykanie, skoro ten papiez jeszcze zyje, gdyz 1 osoba (chyba ze stoja za nim silni protektorzy) potrafi tak grac na nerwach wszystkim pozostalym ,,urzednikom" mowiac o purytanskim zyciu, zmieniajac dawne zasady i kreujac inny model kierowania ,,firma" pozostajac przy zyciu w miare dlugi czas (wystarczy spojrzec na kandydata przed JPII)... Chyba ze to kolejny trik, panow tego swiata, by pod postacia papieza-zakonnika zmiekczyc serca wiernym, wykorzystujac naiwnego dziadka jako lom, ktory otworzy portfele mas.
Powinni małemu pokazać umowę o prace to by spierdalał gdzie pieprz rośnie...
Ludzie, jesteście ślepi? To wszystko jest ustawione.
Co to za okazja przemówienia? Dni rodziny.
O czym jest to przemówienie? O emigrantach.
I wtedy, ni z chuja, na ambonę wpierdala się MAŁY MURZYN. Przypadek? Nie sądzę.
To sprytnie zaplanowana akcja mająca na celu ocieplenie wizerunku kościoła. Ochroniarz chciał go przekupić cukierkiem. Zawsze przy sobie noszą cukierki? Zamiast pistoletów?
To było sprytne, nawet sadole się nabrali, wstyd mi za was. Ale KMD się nie dał, bo to chytry lis.
Co to za okazja przemówienia? Dni rodziny.
O czym jest to przemówienie? O emigrantach.
I wtedy, ni z chuja, na ambonę wpierdala się MAŁY MURZYN. Przypadek? Nie sądzę.
To sprytnie zaplanowana akcja mająca na celu ocieplenie wizerunku kościoła. Ochroniarz chciał go przekupić cukierkiem. Zawsze przy sobie noszą cukierki? Zamiast pistoletów?
To było sprytne, nawet sadole się nabrali, wstyd mi za was. Ale KMD się nie dał, bo to chytry lis.
co w tym dziwnego,przecież w przepowiedni było o tym że czarny zasiądzie na tronie papieża
nie na tronie papieża, ale władcy świata. Kiedyś władcą świata był "prawie" papież. Dzisiaj jest to władca jakiegoś dużego kraju... np USA ?
dowód jest, księża przepraszamy
To małe czarne lgnie do niego!
A z tyłu Adamczyk siedzi he
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów