📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ha! wiedziałem, że biskup nie kłamał, bo żaden ksiądz nigdy nie mówi nieprawdy. I co głupio Wam teraz kościelni internetowi hejterzy?
Mały, jebany gwałciciel.
młody leci na kasę
Wysoko mierzy ten dzieciak. Wie, że w parafii dostanie najwyżej snickersa, a tutaj może jakąś ciepłą posadkę.
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
To doprawdy sensacyjny filmik. Swoją drogą odpieprzcie się od papieża, bo to dobry gość.
co w tym dziwnego,przecież w przepowiedni było o tym że czarny zasiądzie na tronie papieża
I cały świat zesrał się ze słodkości...
Ciekawe do czego człowiekowi potrzebna jest religia, oprócz bogacenia się chłopów w czarnych sukienkach.
Według mnie, żeby wierzyć nie potrzeba być katolikiem czy islamistą.
jebać cebulaków i kato prawicowców!
Ciekawe do czego człowiekowi potrzebna jest religia, oprócz bogacenia się chłopów w czarnych sukienkach.
Według mnie, żeby wierzyć nie potrzeba być katolikiem czy islamistą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów