📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Teraz pytanie zwrotne do zielonych ekodebili.
"Wykastrowałbyś dwuletnie dziecko?"
Życie pokazuje że to akurat by zrobili
Wole więc swojego kundla zamykać na noc w kojcu a za dnia przypinać do słupka w ogrodzie aniżeli go kaleczyć.
Wole więc swojego kundla zamykać na noc w kojcu a za dnia przypinać do słupka w ogrodzie aniżeli go kaleczyć.
rozumiem sprzeciwiać się maltretowaniu zwierząt no ale bez jaj, nie traktujmy psów na równi z małym dzieckiem albo lepiej "bo mają uczucia", "są takie słodziutkie i głupiutkie i kochaniutkie". No kurwa
HAL-9000 napisał/a:
Teraz pytanie zwrotne do zielonych ekodebili.
Przez takich idiotów jak ty mamy w Polsce przepełnione schroniska, pełno topionych i maltretowanych szczeniąt.
Kastracja to nie jest okaleczanie.
Ludzi czasem trzeba wykastrować ze względów zdrowotnych (kobiety z wyciętymi macicami) i nie są one okaleczone. W niektórych krajach kastracja jest legalna i ludzie chętnie z niej korzystają.
Kastracja pomaga walczyć z bezdomnością u zwierząt, ale tacy krótkowzroczni debile bez wyobraźni żyją w otoczce myślenia, że w życiu jaja są najwazniejsze i nie potrafią spojrzeć na problem z szerszej perspektywy.
Bo zauważ, że dzieciaki niewykastrowane nie będą się mnożyć, nie będą siedzieć w schroniskach, nie będą topione. I nie mówię tu o patologii, tylko o normalnych rodzinach.
Za to trzymanie psa na łańcuchu to męczenie. Kurwa, sam się tak przywiąż i po 3 latach pogadamy jak ci się takie życie podoba. Ludzie, którzy nie potrafią zapewnić zwierzętom odpowiednich warunków nie powinni mieć zwierząt.
Ale tak kurwa, jechanie na ekodebili jest modne, więc po co myśleć samodzielnie. Lepiej trzymać psa na łańcuchu i udawać, że jest się fajnym, bo się psu zostawiło niepotrzebne mu do niczego jaja, które przy odrobinie nieszczęścia zrakowacieją na starość, co zniszczonemu psychicznie zwierzakowi i tak będzie obojętne, o ile dożyje.
W ogóle niektórzy zanim się wypowiedzą, że psy to głupie stworzenia bez uczuć i pragnień powinni się w tej kwestii dokształcić, bo porównanie inteligencji psa do dziecka to nie są brednie tylko fakty stwierdzone przez naukowców i behawiorystów (byćmoże częśc z was własnie poznała nowe słowo).
@ZabójczaMama nie to żebym był jakimś ekoterrorystą, bo też uważam że sporo co oni pierdolą to są bzdury, ale w tym co ty piszesz jest racja. Ktoś kto nie ma warunków do tego żeby trzymać zwierzaka, mieć go nie powinien. Po co ma się męczyć zarówno zwierzak jak i właściciel? Bo chwilowo ma taką zachciewajkę? Chcesz psa to o niego zadbaj..
Myslą i czują jak 2letnie dzieci? Bzdura jak chuj. Są na tym samym poziomie rozwoju, a to cos kompletnie innego
No nie wiem. 2 letnie dziecko nie pobiegnie za kotem, a i w gównie się nie wytarza...
Już za tydzień będziemy walczyć o nietrzymanie chomików i kanarków w niewoli, przyjdźcie a wszyscy razem wpierdolimy się do klateczki w ramach protestu.
ehh...
ehh...
ja jestem przeciw trzymaniu psów na łańcuchu, no jednak zwierzę to takie stworzenie, które musi się wybiegać, a nie żyć w klatce, bo to gówniane życie. A łańcuch lubi też wrastać w skórę, o czym niestety rolasy ze wsi nie wiedzą (bo to oni najczęściej trzymają psa na łańcuchu nie wiedzieć po chuja, jak o tego psa nie dbają w ogóle nawet).
Weźcie byście się kurwa odpierdolili! My(wegetarianie) mamy przynajmniej jakiś cel w życiu, a nie popierdalanie na samym Mięsie... Nie podoba się to się nie wpierdalać, zachować dla siebie a nie kurwa, jakaś propaganda życiowa... Sam jestem wegetarianinem i nikomu do dupy nie wchodzę, bo mięso wpierdala, więc oczekuje tego samego z innej strony. A plakat ładnie wyszedł, dobre przesłanie i według mnie prawidłowe.
Zaraz hejty polecą, ale mam to gdzieś.
Zaraz hejty polecą, ale mam to gdzieś.
cholok napisał/a:
Obrazek jebani ekoterroryści.
Jebany baran, z bandą bezmózgiego plebsu nie mającego własnego zdania. Niedługo wszyscy będą tępi niczym tępe amerykańskie bydło podążającego za głosem telewizyjnego guru. Wielki czarny zarażony hivem chuj każdemu kto krzywdzi zwierzęta, bachorów też się to tyczy, ohydny miocie.
Nine, ten, never sleep again.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów