Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
jacoparada 2012-06-22, 16:17
chociaż obroże mogli jej dać...tak jak jest na zdjęciu to po prostu niehumanitarnie...
Zgłoś
kamild 2012-06-22, 16:23 1
Co to za łańcuch??? Pff, też mi coś. Jak zechce to bez problemu się spuści.
@up - obroże są właśnie po to, żeby utrudnić spuszczenie się.
Zgłoś
oskiboski 2012-06-22, 16:36
kamild napisał/a:

Co to za łańcuch??? Pff, też mi coś. Jak zechce to bez problemu się spuści.
@up - obroże są właśnie po to, żeby utrudnić spuszczenie się.

Ale on miał na myśli obroże na szyję
Zgłoś
H................g 2012-06-22, 16:45
Kurwa zdjęcie dziecka, a wy gadacie o spuszczeniu się, ale z was zboki
Zgłoś
Black271 2012-06-22, 17:01 5
"Przywiązałbyś dziecko do budy?"

A jeśli odpowiedź brzmi tak, to czy to sprawia, że jestem złym człowiekiem?
Zgłoś
Suicide_on_demand 2012-06-22, 17:32 21
Znowu jakaś akcja ekoterrorystów?! Wpieprzają się już do wszystkiego, do jedzenia bo oczywiście jak można mielić zwierzęta na mięsko lepiej wpieprzać papier i zapijać poranną rosą, do aut bo niby wydzielają najwięcej zanieczyszczeń na świecie a lepiej pieszo lub rowerem pokonywać 600 km dziennie, nawet do materiałów na budowę domu się przyczepią że nie są bio-degradowalne. Gdzie oni maczają swoje utytłane w leśnej ściółce paluchy tam ceny rosną ponieważ trzeba spełniać ich warunki inaczej Ziemia będzie rozgniewana.Teraz jakaś akcja z dzieckiem na łańcuchu, czyli ceny dzieci też skoczą bo łańcuch będzie musiał spełniać ekologiczne kryteria i być zrobiony z mchu żaby nie czuć zimna od metalu.
Zgłoś
pawel6 2012-06-22, 18:04
Hacerking napisał/a:

Jak macie dwuletnie dziecko to pamiętajcie, ze musi być solidnie przywiązane do budy.

Obrazek

Jakiś uraz z dzieciństwa?
Zgłoś
User34 2012-06-22, 18:46 2
Czują jak dzieci ale gryzą jak zwierzęta !
Zgłoś
j................3 2012-06-22, 20:19 1
za zabicie psa dostaje się już kilka lat a taka pani z sosnowca (celowo z małej) nic nie dostała za wyjątkiem sławy i domu
Zgłoś
orzeszwmorde 2012-06-22, 21:15
To kaloryfer już wyszedł z mody..?
Zgłoś
R................g 2012-06-22, 21:15 4
Widzieliście kiedyś dwuletnie dziecko przeprowadzające niewidomego przez ulicę?
Zgłoś
J................z 2012-06-22, 21:25 5
@jaras0303

"pani z sosnowca (celowo z małej)"

skurwysyn z Ciebie
Zgłoś
Avitus 2012-06-22, 21:29
Mój murzyn się jakoś nie buntuje może dlatego że jego łańcuch przekracza ustawowe 3.5 m.

"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."
-Otto von Bismarck
Zgłoś
Krzosek 2012-06-22, 21:33 2
A nie wiecie gdzie kupić kaganiec dla takiego 2-u letniego dziecka ? bo skoro to jest takie samo jak pies a nawet i głośniejsze to ja się boje

świat jest lepszy dzięki mojemu porypanemu poczuciu humoru i tępemu uśmiechowi ;]
Ps. lubię małe kotki... w zalewie octowej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów