📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dzieciak od najmłodszych lat wkręca się w motocyklizm
DMT napisał/a:
Wszystko przez brak fotelika...
Dobrze kombinujesz.
Tak to jest jak się wozi dzieci w fotelikach dla świń.
Motopizdę zgubiła rutyna, bo normalnie, jak dojeżdżają prawie do targowiska, przełączają piździka na tryb "mielone"
Dzieciak mu zdycha a on nawet nie myśli, żeby podjeść do jego gówna na dwóch kółkach ze szlifierką kątową.
A nie wystarczyło gazu dodać?
Kołem do tyłu i po sprawie.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Dzieciak mu zdycha a on nawet nie myśli, żeby podjeść do jego gówna na dwóch kółkach ze szlifierką kątową.
pewnie nie ma szlifierki kątowej, mają tylko jakieś szczypce i amerykański śróbokręt, a w tej dżungli nie ma straży pożarnej, pogotowia i Policji, tam jak się wkręcisz w motor, to albo cię wyjmą, albo nie, i albo przeżyjesz albo nie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów