Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
trzeba być kurwa debilem żeby łapać próbować...
Tu chodzi raczej aby zamortyzować upadek, aniżeli złapać je.
pudelekx.pl/prawdziwy-cud-przechodnie-zlapali-dziecko-spadajace-z-4-pietra-7223
tak, ja bym stał jak pizda bo prawa fizyki ogarniam troche
ewentualnie gdyby było coś w pobliżu miękkiego , jakieś kartony albo coś w tym stylu to postarałbym się podłożyć pod dziecko
ale nie chce się zgrywać więc pewnie bym stał jak pizda
Kartony ?! Poebao Cie ?! Widziałeś jak wygląda samochód po uderzeniu w pusty karton ?
– Bo ma dziurawe ręce.
@RufuZ baranie słabo się uczyłeś tej fizyki:
Coś często w tych Chinach dzieciaki z okien lecą.
Może to jakieś zawody w łapaniu dziecka czy co?
@RufuZ baranie słabo się uczyłeś tej fizyki:
Orłem kurwa nigdy nie byłem z matematyki, ale jakim trzeba być głąbem, żeby nie rozumieć podstaw fizyki i matematyki.
Policz sobie szanowny głąbie ilu ludzi łapie dziecko na jednym a ile osób łapie dziecko na drugim filmiku. Gdybyś stał tak z wyciągniętymi łapami próbując złapać 20kg (bo ile może ważyć takie dziecko) obiekt spadający z 3 piętra, to gwarantuję, że musiały by przyjechać dwie "eRki" na miejsce zdarzenia, a ty rąk szukał byś parę metrów dalej.
Prościej im mniej osób łapie coś z pewnej wysokości tym mniej rozkłada się siła przy uderzeniu. Na tym drugim filmiku ilu tych chłopa ratuje dzieciaka i ilu później musiał być hospitalizowanych ?
Kartony ?! Poebao Cie ?! Widziałeś jak wygląda samochód po uderzeniu w pusty karton ?
Tia porównujmy zrzucanie 20 kg dzieciaka z rzucaniem (bądź wjeżdżaniem) parotonowego kawałka żelastwa w stertę kartonów
Policz sobie szanowny głąbie ilu ludzi łapie dziecko na jednym a ile osób łapie dziecko na drugim filmiku. Gdybyś stał tak z wyciągniętymi łapami próbując złapać 20kg (bo ile może ważyć takie dziecko) obiekt spadający z 3 piętra, to gwarantuję, że musiały by przyjechać dwie "eRki" na miejsce zdarzenia, a ty rąk szukał byś parę metrów dalej.
A policz ile osób stoi na obu filmikach. W sumie, przecież gość wiedział, że będzie łapał sam i nikt mu nie pomoże. Analiza sytuacji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów