📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie no kurwa... typowy amerykański filmik z YT chuj wie ile powtórek w spowolnionym tempie, w przybliżeniu (swoją drogą chuja widać po przybliżeniu, jest gorzej niż normalnie) i jeszcze jakieś chuje, muje, dzikie wężę, ja się pytam na chuj? Może trwać 50 sekund to trwa 2h bo się komuś przeróbek zachciało, no ja pierdolę...
A no i piwo leci, bo sam w sobie materiał jest ok, tyle(,) że chujowo obrobiony...
Gothagami napisał/a:
Jeszcze błąd jebłam, powinno być "typowy amerykański filmik z YT, chuj wie ile powtórek w spowolnionym tempie" (Dla ślepych, zapomniałam przecinka).typowy amerykański filmik z YT chuj wie ile powtórek w spowolnionym tempie
A no i piwo leci, bo sam w sobie materiał jest ok, tyle(,) że chujowo obrobiony...
co to jesien idzie ze ostatnio coraz wiecej dziecek z bloku spada?
pac pac pac sypią się dzieci pac pac pac juz jeden spadł-pamięta ktoś piosenke 2 plus jeden
samobojcow sie nie lapie bo mozna skonczyc jak ta panna co ma teraz kark zlamany :/
To dziecko, które złapali było mniejsze i lżejsze od tego dziecka z tego tematu.
co to za muzyka ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów