📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
o kutfa... ta laska prawie zmienila kolor skory na bialy ze strachu
Ja to bym się osrał jak by moja wyrzuciła z siebie taką paskudę. Do tego wyższą niż ja
na początku myślałem, że ten ksiądz to nergal
Czemu ona nie widzi kamer?
@up słusznie, bo wygląda wszystko na udawane, do tego ta gra aktorska, jakby ktoś takie wyuczone pozy i w ogóle przy mnie stosował, to bym się kapnął, że coś jest nie tak.
Ale to Hameryka, program przypomina mi tamtejszy wrestling ;>
Ale to Hameryka, program przypomina mi tamtejszy wrestling ;>
Tam nawet nie trzeba było gry aktorskiej ... dobrze ze go nie próbowała ukraść
Był kiedyś taki odcinek gdzie nianka lub ninek opiekował /-a się dzieckiem, a potem nawiedzało ich niby zmarła siostra bliźniaczka.
Dałby ktoś linka jak znadzie? Szukam szukam i jakoś bez skutku.
Fajny filmik tak nawiasem ;p
KHAKER napisał/a:
Był kiedyś taki odcinek gdzie nianka lub ninek opiekował /-a się dzieckiem, a potem nawiedzało ich niby zmarła siostra bliźniaczka.
Mój ulubiony odcinek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów