Rodzenie dzieci – tak proste, że nawet kobiety to potrafią!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BMWswap napisał/a:
i tak by gówno zrobiły bez nas
przy was gówno robić to jakoś tak niezręcznie
marnotrawna napisał/a:
przy was gówno robić to jakoś tak niezręcznie
Skośnookie panie z Harda nie mają takich problemów
jedyne co im WYCHODZI ale i to już sie jebie, bo większość wybiera cięcie (cesare) . Więc w sumie nawet już nie rodzą . Czyli 100% zostaje tylko kuchnia. A mówią że to faceci na łatwiznę idą phi,,
a żebyś miał kamienie nerkowe
@dck zapytaj mamę czy tak "sam wyszedłeś" na ten świat czy jednak musiała ci troszkę pomóc żebyś się po drodze nie udusił
No i chuj... Teraz już tylko czekać na nalot kobiet, które nadal nie pojęły, że ich miejsce jest w kuchni.
@up
nalot kobiet...widzę że przyleciałeś z kosmosu albo bocian wrzucił ciebie prze komin
noś kurwa 20 kg non stop przez 6 miesięcy a potem urodź w męczarniach (niezła rozrywka, dosłownie) nie spij po nocach, krwaw z sutów
a teraz pójdź i powiedz własnej matce, że jest do dupy i ma spierdalać do kuchni to wyłapiesz takiego liścia
że ci się oranżada z komunii odbije.
nalot kobiet...widzę że przyleciałeś z kosmosu albo bocian wrzucił ciebie prze komin
noś kurwa 20 kg non stop przez 6 miesięcy a potem urodź w męczarniach (niezła rozrywka, dosłownie) nie spij po nocach, krwaw z sutów
a teraz pójdź i powiedz własnej matce, że jest do dupy i ma spierdalać do kuchni to wyłapiesz takiego liścia
wympal napisał/a:
@up
Powiedziałem i posłuchała A na komunii była Cola
omicronns napisał/a:
@up
Ważyłeś 20kg po urodzeniu? Ile teraz ważysz? Tonę, dwie?
Chodziło mu o wody płodowe, ale i tak przegiął jakieś 10 kg
Ja słyszałam, że o podczas porodu, granica bólu jest o ileśtam przekraczana. I sama ciąża jest zajebiście niekomfortowym i trudnym stanem. Więc doceńcie wasze mamy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów