Kilka dni temu szedłem z kolegą po lesie sprawdzając teren na zlot (ASG). Rzuciła nam sie w oczy rozkopana dziura. Gdy do niej podeszliśmy okazało się ze lezą obok niej ludzkie kości. W tutejszych lasach było sporo okopów podczas wojny i co jakiś czas zdarzają się kości niemców pozostawionych w okopach. Ktoś musiał znaleźć coś wykrywaczem metalu, rozkopać to i zabrac wartościowe rzeczy a reszte zostawić. Do tego zeby było ciekawiej były to kości dziecka, rozmiar buta 28 skórzane podeszwy więc przedwojenne. Było to blisko drogi i uznaliśmy z kolegą ze te szczątki nie mogą tak leżeć. Zadzwoniłem na policje i kazano czekać mi na wolny patrol. Gdy już przyjechali potwierdzili tylko że są to ludzie kości i zadzwonili do prokuratury. Ci z prokuratury porobili zdjęcia i pochowali wszystko do kopert (było tam dokładnie 6 kości). Mijała już około 4 godzina i dopiero przyjechał karawan(bus). W środku leciało jakieś techno/electro, wyszli z samochodu i spytali sie"macie towar?". Oczywiście chodzilo im o szczątki. Spakowali je i pojechali, tak wygląda typowa procedura w przypadku odnalezienia trupa z czasów wojny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
znaleźdz??szcządki??
a co myślałeś? że sam ojciec dyrektor z orszakiem i pielgrzymką moherów będzie zapierdalał do lasu?
IwanDres napisał/a:
przyjechał karawan(bus). W środku leciało jakieś techno/electro, wyszli z samochodu i spytali sie"macie towar?". Oczywiście chodzilo im o szczątki
Nie to że ich bronię, ale postaw się w ich sytuacji... Po pierwsze, goście niejedno już pewnie widzieli, a po drugie, gdyby faktycznie podchodzili do tej roboty tak jak sobie to wyobrażasz, to szybko by zrezygnowali, albo dostaliby pierdolca...
Ale po co się spinacie, pierwsze 2 komentarze rozumiem i dobrze ze zostało mi to wytknięte, a nastepne nie mają dla mnie sensu. Nikt nie musi ich bronić, nie napisałem ze w ich postępowaniu coś mi się nie podobało, sam nie przejąłem się tym co tam zobaczyłem. Temat nie ma na calu krytykowania nikogo.
Jak na pierwszy twój artykuł to sie młody spisałeś.... Ładnie opisane leci browarek
"Do tego żeby było ciekawiej były to kości dziecka...". Nie chcę się spierać ale...
uważam iż była to osoba dorosła. Dowód Stałe uzębienie widocznie na 2 fotce.
Chyba ze to inne fotki :p
uważam iż była to osoba dorosła. Dowód Stałe uzębienie widocznie na 2 fotce.
Chyba ze to inne fotki :p
wyrośnięty 8 latek/ karzeł/ niska kobieta. Był tam też but (rozmiar 28), napisałem dziecko ponieważ tyle usłyszałem od policjantów kręcących się tam
Raczej na pewno nie 8 latek. Rzadko zdarzają się 8 latki z takim pięknym kompletem stałych zębów.
Dałbym sobie łeb uciąć że głęboko zakopałem :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów