18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
lisu777 2013-04-01, 20:10 2
ani to kurwa śmieszne,ani oryginalne po chuj wrzucać takie gówna?
Zgłoś
wodzwioski 2013-04-01, 20:46 1
Abgda napisał/a:

Jestem niewierzący, ale zaczyna mnie powoli wkurwiać ta nagonka na kościół katolicki.

Kolejny ateista po chrzcie, komunii i bierzmowaniu?
Zgłoś
Pan_Generał 2013-04-01, 20:46 13

Taka tam rada.

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
lemon1988 2013-04-01, 20:51 4
Cytat:

Ogólnie nie mam nic do Jana Pawła 2, ale po prostu ten obrazek mnie rozjebał i postanowiłem go tu wkleić

Ogólnie nie mam nic do twojej matki ale poprostu wiesc o tym ze jest dziwką mnie rozjebała i postanowiłem to tu napisać
Zgłoś
M................d 2013-04-01, 20:55
Polskie psy ateusze spinają dupy bo w internetach obrażają papieża, boże jak śmiesznie!!
Zgłoś
KTU 2013-04-01, 21:01 1
Ktoś tam pisał żeby mieć dystans ale tu już jest totalna przeginka z jednego względu. Nie tylko dlatego że mnie to już nudzi i wkur**a i jakby tak 6-7 lat temu ktoś mi powiedział o tym co teraz będzie się działo wokół Jana Pawła II to bym nie uwierzył tylko dlatego że tego obrazku nie zrobił żaden gimbus żeby nałapać plusów, piw i zdobyć poklask trolli tylko to jest fragment z filmiku którym też np. reklamowała się fundacja kidprotect (niech lepiej pejsaty skurwiel odda kase którą zajebał) i generalnie jest to oficjalny spot który ma reklamować szczytną akcje a sprowadzono to do poziomu absurdu.
Zgłoś
sauron33 2013-04-01, 21:03 2
Drogi autorze tego posta co konkretnie Cię rozśmieszyło w tym obrazku bo dla mnie to jest żałosne obraza kogoś kto miał bardzo duży wpływ wyzwolenie spod komuny ja sam wychowałem się na jego kazaniach . Ale co ty możesz o tym wiedzieć jesteś po prostu małolatem który nic nie wie o tamtych czasach. Więc taka moja propozycja wracaj na kwejka bo tam jest twoje miejsce.

Drodzy admini sadistica
Nie rozumiem dlaczego usuwacie materiały uderzające w żydów, homosiów i innych a jak już się pojawia materiał obrażający uczucia wielu katolików to tolerujecie je?
Zgłoś
Loaloa 2013-04-01, 21:04 1
Jak was nudzi i wkurwia to przewijajcie do następnego tematu. Podpowiadam - nie ma obowiązku oglądania wrzut z Wojtyłą.
Zgłoś
oozyxak0o 2013-04-01, 21:05 1
jebane katole mysla,ze jak na pis zaglosuja to bedzie dobrze
Zgłoś
Gogul 2013-04-01, 21:06 1
idiotyzm, nic śmiesznego. Jan Paweł II dogadał się ze wszystkimi i wszędzie był lubiany bo był dobrym człowiekiem a takie gówno jest ani śmieszne ani fajne. takie jest moje zdanie. Spinajcie się zaraz kurwa, że jestem świętojebliwy. Nie jestem, ale do niektorych szacunek mam i tyle w temacie.
Zgłoś
Dymekx 2013-04-01, 21:11 2
epll napisał/a:

CO KURWA?! Ogólnie to szanuje JP II ale takie pierdolenie to mnie wkurwia.

Nie "CO KURWA" tylko do lektury i poczytaj o tym jaki efekt dał głośne sprzeciwienie się komunizmowi w Polsce przez Jana Pawła II. Miałem solidną pracę na studiach o stanie wojennym i końcu komunizmu więc zastanów się zanim coś pierdolniesz
Zgłoś
lemon1988 2013-04-01, 21:16 1
oozyxak0o napisał/a:

jebane katole mysla,ze jak na pis zaglosuja to bedzie dobrze

za to dzieki wlasnie takiej inteligencji narodu jak ty w kraju dzieje sie co sie dzieje. glosuj dalej na PO bedzie zylo sie lepiej
Zgłoś
Nie_wiem 2013-04-01, 21:18
Piwo za ból dupy w komentarzach.
Zgłoś
~Blackhunter 2013-04-01, 21:23
W sumie to przyszło mi do głowy że najlepszym wyjściem było by zamknięcie tego tematu. Załóżcie sobie temat w klopie "katole vs ateiści" i tam srajcie na siebie aż Wam się znudzi.
Zgłoś
defenestrator 2013-04-01, 21:40
up up up up
ze cos Cie wkurwiaz zaczyna powoli nas niekoniecznie obchodzi wiec daruj sobie takie teksty
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów