Ogólnie nie mam nic do Jana Pawła 2, ale po prostu ten obrazek mnie rozjebał i postanowiłem go tu wkleić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ogólnie nie mam nic do Jana Pawła 2, ale po prostu ten obrazek mnie rozjebał i postanowiłem go tu wkleić
Abgda napisał/a:
Jestem niewierzący, ale zaczyna mnie powoli wkurwiać ta nagonka na kościół katolicki.
Kolejny ateista po chrzcie, komunii i bierzmowaniu?
Taka tam rada.
Polskie psy ateusze spinają dupy bo w internetach obrażają papieża, boże jak śmiesznie!!
Ktoś tam pisał żeby mieć dystans ale tu już jest totalna przeginka z jednego względu. Nie tylko dlatego że mnie to już nudzi i wkur**a i jakby tak 6-7 lat temu ktoś mi powiedział o tym co teraz będzie się działo wokół Jana Pawła II to bym nie uwierzył tylko dlatego że tego obrazku nie zrobił żaden gimbus żeby nałapać plusów, piw i zdobyć poklask trolli tylko to jest fragment z filmiku którym też np. reklamowała się fundacja kidprotect (niech lepiej pejsaty skurwiel odda kase którą zajebał) i generalnie jest to oficjalny spot który ma reklamować szczytną akcje a sprowadzono to do poziomu absurdu.
Drogi autorze tego posta co konkretnie Cię rozśmieszyło w tym obrazku bo dla mnie to jest żałosne obraza kogoś kto miał bardzo duży wpływ wyzwolenie spod komuny ja sam wychowałem się na jego kazaniach . Ale co ty możesz o tym wiedzieć jesteś po prostu małolatem który nic nie wie o tamtych czasach. Więc taka moja propozycja wracaj na kwejka bo tam jest twoje miejsce.
Drodzy admini sadistica
Nie rozumiem dlaczego usuwacie materiały uderzające w żydów, homosiów i innych a jak już się pojawia materiał obrażający uczucia wielu katolików to tolerujecie je?
Drodzy admini sadistica
Nie rozumiem dlaczego usuwacie materiały uderzające w żydów, homosiów i innych a jak już się pojawia materiał obrażający uczucia wielu katolików to tolerujecie je?
Jak was nudzi i wkurwia to przewijajcie do następnego tematu. Podpowiadam - nie ma obowiązku oglądania wrzut z Wojtyłą.
idiotyzm, nic śmiesznego. Jan Paweł II dogadał się ze wszystkimi i wszędzie był lubiany bo był dobrym człowiekiem a takie gówno jest ani śmieszne ani fajne. takie jest moje zdanie. Spinajcie się zaraz kurwa, że jestem świętojebliwy. Nie jestem, ale do niektorych szacunek mam i tyle w temacie.
epll napisał/a:
CO KURWA?! Ogólnie to szanuje JP II ale takie pierdolenie to mnie wkurwia.
Nie "CO KURWA" tylko do lektury i poczytaj o tym jaki efekt dał głośne sprzeciwienie się komunizmowi w Polsce przez Jana Pawła II. Miałem solidną pracę na studiach o stanie wojennym i końcu komunizmu więc zastanów się zanim coś pierdolniesz
oozyxak0o napisał/a:
jebane katole mysla,ze jak na pis zaglosuja to bedzie dobrze
za to dzieki wlasnie takiej inteligencji narodu jak ty w kraju dzieje sie co sie dzieje. glosuj dalej na PO bedzie zylo sie lepiej
W sumie to przyszło mi do głowy że najlepszym wyjściem było by zamknięcie tego tematu. Załóżcie sobie temat w klopie "katole vs ateiści" i tam srajcie na siebie aż Wam się znudzi.
up up up up
ze cos Cie wkurwiaz zaczyna powoli nas niekoniecznie obchodzi wiec daruj sobie takie teksty
ze cos Cie wkurwiaz zaczyna powoli nas niekoniecznie obchodzi wiec daruj sobie takie teksty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów