Ogólnie nie mam nic do Jana Pawła 2, ale po prostu ten obrazek mnie rozjebał i postanowiłem go tu wkleić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ogólnie nie mam nic do Jana Pawła 2, ale po prostu ten obrazek mnie rozjebał i postanowiłem go tu wkleić
Jestem niewierzący, ale zaczyna mnie powoli wkurwiać ta nagonka na kościół katolicki.
To się stało już nudne i żałosne
ja pierdole - troche dystansu. Jak tylko pojawi sie jakis obrazek dot KK to od razu zjawia sie grupa oburzonych/zdenerwowanych/wkurwionych mowiacych o nagonce. Jebnijcie sie w leb ...
Fakt, dystans w takich przypadkach jest wskazany Ale czy jeśli na Was drodzy "zdystansowani" codziennie ktoś będzie pluł publicznie, to też z uśmiechem na twarzy powiecie, że macie dom tego dystans i jest luz?
Wszystko jest smaczne ale gdy serwowane jest z umiarem...(słowa "wszystko" nie brać dosłownie...)
Wszystko jest smaczne ale gdy serwowane jest z umiarem...(słowa "wszystko" nie brać dosłownie...)
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć zjebane poczucie humoru ale widzę że na poziome niektórych gówno w kiblu stanowiło by pewnie niezapomniane wrażenia.
Nie zrozumiałeś. Mam na myśli to, że najeżdżanie na KK, to teraz jakaś pierdolona moda, w dodatku opiniotwórcza.
JAN PAWEŁ II :
1) odegrał kluczową rolę w obaleniu komunizmu
2) poczynił heroiczne wysiłki na rzecz ochrony dziedzictwa Soboru Watykańskiego
3) wyciągał rękę w kierunku innych religii
i kolejne:
6 sierpnia 1993. Ogłoszenie encykliki „Veritatis splendor” (Blask prawdy), uważanej za najważniejsze dokonanie intelektualne filozofii moralnej XX wieku
Proszę was...dajcie mu umrzeć w spokoju.
2) poczynił heroiczne wysiłki na rzecz ochrony dziedzictwa Soboru Watykańskiego
3) wyciągał rękę w kierunku innych religii
i kolejne:
6 sierpnia 1993. Ogłoszenie encykliki „Veritatis splendor” (Blask prawdy), uważanej za najważniejsze dokonanie intelektualne filozofii moralnej XX wieku
Proszę was...dajcie mu umrzeć w spokoju.
Abgda napisał/a:
Nie zrozumiałeś. Mam na myśli to, że najeżdżanie na KK, to teraz jakaś pierdolona moda, w dodatku opiniotwórcza.
Dowcipy o KK w temacie pedofilii i pedalstwa traktuje w kategorii "na własna prośbę". I nie chodzi tutaj o to, ze te patologie sa w KK (byly, sa i beda tak samo jak w innych grupach spolecznych i/lub organizacjach) tylko o to, ze KK idzie w zaparte ze ich nie ma a jak sa to incydentalnie, a w ogole ... to tak na prawde nie chodzi o pedofilie tylko nagonke na Kosciol (i kolko sie zamyka)
....
Kurwa ludzie skończcie ten bezsensowy dialog. Jeden szanuje drugi nie szanuje. Każdy ma swój rozum i jeśli kogoś to śmieszy to jego sprawa. Oburzonym proponuję zmienić stronę albo omijać szerokim łukiem takie tematy. Na portalu pojawia się wiele kontrowersyjnych które mogą obrazić kogoś wrażliwego. Pamiętajcie o jednym zakładając tutaj konto zgadzacie się z politykom Sadistica która jest taka ,a nie inna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów