Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To raczej dyskont, a jego stara pewnie upycha pod wierzchnie ciuchy i do torebki w przebieralni.
eruaknem napisał/a:
Przepijają 500+
Nie wszystkie rodziny które dostają 500+ nie przeznaczają je w taki sam sposób jak twoi rodzice.
Ale jesteście k🤬a śmieszni. Was rodzice pilnowali 24h na dobe? Wam nigdy nie zdarzyło się coś podobnego? Jeden debil napisze gdzie są rodzice, a potem powstaną 3 karty z najazdem na rodziców. JPRDL
macioshow napisał/a:
Ale jesteście k🤬a śmieszni. Was rodzice pilnowali 24h na dobe? Wam nigdy nie zdarzyło się coś podobnego? Jeden debil napisze gdzie są rodzice, a potem powstaną 3 karty z najazdem na rodziców. JPRDL
No w sumie, jak miałem 14 lat to z kolegami podpaliliśmy płot a potem nas taki łysy dziad gonił po ulicy chyba z trzy przecznice.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie