Gdzie rodzice ja się pytam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jebana małpka widzi drążek to już musi się chuśtać na nim...
Starzy w tym czasie nurkują w koszach z nową dostawą
To raczej dyskont, a jego stara pewnie upycha pod wierzchnie ciuchy i do torebki w przebieralni.
eruaknem napisał/a:
Przepijają 500+
Nie wszystkie rodziny które dostają 500+ nie przeznaczają je w taki sam sposób jak twoi rodzice.
Sunday napisał/a:
może to sierota?
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Ale jesteście kurwa śmieszni. Was rodzice pilnowali 24h na dobe? Wam nigdy nie zdarzyło się coś podobnego? Jeden debil napisze gdzie są rodzice, a potem powstaną 3 karty z najazdem na rodziców. JPRDL
macioshow napisał/a:
Ale jesteście kurwa śmieszni. Was rodzice pilnowali 24h na dobe? Wam nigdy nie zdarzyło się coś podobnego? Jeden debil napisze gdzie są rodzice, a potem powstaną 3 karty z najazdem na rodziców. JPRDL
No w sumie, jak miałem 14 lat to z kolegami podpaliliśmy płot a potem nas taki łysy dziad gonił po ulicy chyba z trzy przecznice.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów