Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Do HardkorBukkake i innych tego gatunku podludzi.
Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę ale o ile nie wszystkie to na pewno kilka z tych dzieci będzie przewyższała Cię wiedzą kilkukrotnie i będzie mogła swoim umysłem zapracować na utrzymanie siebie i być może rodziny. To jest kwestia dyskusyjna, o ile ja popieram rodzenie takich dzieci o tyle matki powinny mieć wybór i aborcje w takich przypadkach nie powinny być zakazane. Odnośnie filmiku, o ile ja w tym nic zabawnego nie widzę to pierwszy komentarz mnie rozjebał Od siebie dodam jeszcze że sam jestem niepełnosprawny, mam pracę, cały czas się kształcę i mam kochającą narzeczoną, jeżdżę samochodem i nie mam problemów z podcieraniem sobie dupy. Nawet jak ma się falstart to nadal można wygrać w życie. Pozdrawiam i życzę wam najlepszego chłopaki i dziewczęta, oby impry były równie zacne jak na powyższym materiale
Chłopie, widać że to troll. Nie odpowiadaj mu
tds1974, Tak, mam już drugiego Pitbulla w moim życiu, naprawdę dobre psy.
I jesteś terapeutą zajęciowym po medycynie, ta....
[b] Wąchaj dupe poprawny politycznie pedaleDo HardkorBukkake i innych tego gatunku podludzi.
Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę ale o ile nie wszystkie to na pewno kilka z tych dzieci będzie przewyższała Cię wiedzą kilkukrotnie i będzie mogła swoim umysłem zapracować na utrzymanie siebie i być może rodziny. To jest kwestia dyskusyjna, o ile ja popieram rodzenie takich dzieci o tyle matki powinny mieć wybór i aborcje w takich przypadkach nie powinny być zakazane. Odnośnie filmiku, o ile ja w tym nic zabawnego nie widzę to pierwszy komentarz mnie rozjebał Od siebie dodam jeszcze że sam jestem niepełnosprawny, mam pracę, cały czas się kształcę i mam kochającą narzeczoną, jeżdżę samochodem i nie mam problemów z podcieraniem sobie dupy. Nawet jak ma się falstart to nadal można wygrać w życie. Pozdrawiam i życzę wam najlepszego chłopaki i dziewczęta, oby impry były równie zacne jak na powyższym materiale
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów