@bugmenot7
Rozumiem że przez tego "mema" okazujesz to że starzy Cie tak traktowali jak to dziecko, tak ?
Pomyśl o tym co wstawiasz tutaj zanim ojciec z wujkiem odwiedzą Cie w nocy
te pimpek twoje historie z życia mnie nie interesują innych zapewne też
Wiewiór wiec co tu jeszcze robisz ?
pizdowaci tatusiowe chuj kogo obchodzą te wasze wypociny, wyniośle komentarze .Tak naprawdę gówno znaczycie razem z tym co piszecie ,bo te podnoszące wasze juz i tak niskie ego komentarze nic nie wniosą ani nie zmienia (sytuacja dzieciaka) a i wypierdalajcie jeszcze się czubkami postykajcie...
te pimpek twoje historie z życia mnie nie interesują innych zapewne też
Wiewiór wiec co tu jeszcze robisz ?
pizdowaci tatusiowe chuj kogo obchodzą te wasze wypociny, wyniośle komentarze .Tak naprawdę gówno znaczycie razem z tym co piszecie ,bo te podnoszące wasze juz i tak niskie ego komentarze nic nie wniosą ani nie zmienia (sytuacja dzieciaka) a i wypierdalajcie jeszcze się czubkami postykajcie...
Jebana zaraza te tatuski jak durni właściciele pchlarzy.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Kiedyś tu już pisałem... Moja ex zostawiła mnie z 1.5-miesięcznym synem. Wychowałem chłopaka, jest dzisiaj porządnym, mądrym gościem. Dałem Mu wszystko, co mogłem i umiałem przekazać i dać.
Jak patrzę na takie filmy, mógłbym tu i teraz zmienić robotę i napierdalać kantówką takich rodziców do ich końca. Na dwa etaty. Za darmo.
I pewnie coś bym nagrał dla sadolowej braci...
Czapki z głow
Popieram w 100%
Jebana zaraza te tatuski jak durni właściciele pchlarzy.
Te poligon. To jest jakiś kurwa twój fetysz? Czy jak będzie filmik o gościu co wpierdala kanapkę z dżemem, to też będziesz pisał o jebanych psach i kotach?
Te poligon. To jest jakiś kurwa twój fetysz? Czy jak będzie filmik o gościu co wpierdala kanapkę z dżemem, to też będziesz pisał o jebanych psach i kotach?
Ale koty powinien lubić, w końcu koty to ulubione stworzenia jego idola...
Nie ma. ale widzę ,że jest już pizda bugmenot7
@anal
a kto to ten wojniwnik. to jakiś wasz gatunek?
Zabić to mało.
Mało że wpierdol dostało?
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów