📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gościa do klatki, głodzić i codziennie dawać mu klapsy na dziąsło, na koniec pokroić na żywca tępym nożem
Taki napisał/a:
Gościa do klatki, głodzić i codziennie dawać mu klapsy na dziąsło, na koniec pokroić na żywca tępym nożem
Co ci to dziecko zawiniło, hę?
Powinien być odpowiedni dział na takie filmiki, który można odznaczyć i nigdy więcej takiej spierdoliny nie oglądać.
Kiedyś tu już pisałem... Moja ex zostawiła mnie z 1.5-miesięcznym synem. Wychowałem chłopaka, jest dzisiaj porządnym, mądrym gościem. Dałem Mu wszystko, co mogłem i umiałem przekazać i dać.
Jak patrzę na takie filmy, mógłbym tu i teraz zmienić robotę i napierdalać kantówką takich rodziców do ich końca. Na dwa etaty. Za darmo.
I pewnie coś bym nagrał dla sadolowej braci...
Jak patrzę na takie filmy, mógłbym tu i teraz zmienić robotę i napierdalać kantówką takich rodziców do ich końca. Na dwa etaty. Za darmo.
BrunerOvned napisał/a:
Kiedyś tu już pisałem... Moja ex zostawiła mnie z 1.5-miesięcznym synem. Wychowałem chłopaka, jest dzisiaj porządnym, mądrym gościem. Dałem Mu wszystko, co mogłem i umiałem przekazać i dać.
A po co kantówka? Wystarczy mały nożyk i zrobić takiemu chujowi kilkaset małych ranek na całym ciele. Co trzy dni ponawiać drożność w tych samych miejscach. Żreć nie trzeba dawać, wystarczy woda. Pożyje kilkanaście dni.
Nie ma sensu napierdalać tak młodego osobnika, i tak nie zapamieta i nie skojarzy kary ze złym zachowaniem. Napierdalanie można zacząć od 2 roku zycia. W przypadku szczeniaków od 6 miesiaca.
Chuj w dupę smieciowi krzywdzącemu niewinne dziecko. Życzę mu głównej roli w filmie z harda. A dla idiotów śmiejących się z tego: Jak ktoś nie ma empatii dla dziecka które nie może nawet uciec, nie mówiąc o obronie, to znaczy że jest takim samym zwyrolem jak ten który je bije.
Wiemy że masz nikłe szansę na znalezienie sensownej partnerki która cię zechce, ale gdybyś jakimś cudem dostał od losu ten dar którym jest małe życie z twojego życia, to gwarantuje ci że przypomnisz sobie jakie bzdury pisałeś żeby zakozaczyć w necie i jebniesz się w czoło aż zahuczy.
Pozdrawiam,
Szczęśliwy ojciec
Wiemy że masz nikłe szansę na znalezienie sensownej partnerki która cię zechce, ale gdybyś jakimś cudem dostał od losu ten dar którym jest małe życie z twojego życia, to gwarantuje ci że przypomnisz sobie jakie bzdury pisałeś żeby zakozaczyć w necie i jebniesz się w czoło aż zahuczy.
Pozdrawiam,
Szczęśliwy ojciec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów