📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wiem czy aż tyle zmarnowali ale dać im zarządzać naszymi pieniędzmi to jak oddać je cinkciarzowi spod kantoru
Ofe srofe PIs bije ich na głowę, mało tego że robi to samo -> przerzuca kasę do zusu (indywidualne konta zusowskie jakby ktoś nie wiedział), to jedyną alternatywą jest przerzucenie kasy to IKE i zapłacić ponowny podatek 15% za swoją już raz opodatkowaną kasę. Robin Matołuszek ma się dobrze.
uwaga!! uwaga!!!
komus popierdolily sie portale. pisior alert! napisalbym ze idiota ale nie napisze bo to to samo
komus popierdolily sie portale. pisior alert! napisalbym ze idiota ale nie napisze bo to to samo
koras24 napisał/a:
Ale tu w komentarzach będzie zaraz rakowisko.
O to mi chodziło. Zobacz jaką kulturą popisują się zwolennicy PO. >.<
Jesteście jak LGBT o wszystkich możecie mówić źle, wystarczy słowo o was i już afera
w sumie dam piwo tylko po to, żeby poszło na główną i szybciej bana dostaniesz za wpierdalanie polityki pisowski trollu
Olsen312 napisał/a:
O to mi chodziło. Zobacz jaką kulturą popisują się zwolennicy PO. >.<
Rakowisko będzie jak spotkaja sie zwolennicy PO i PiS. I jedno i drugie Polsce potrzebne jak rak dupy.
madufo napisał/a:
w sumie dam piwo tylko po to, żeby poszło na główną i szybciej bana dostaniesz za wpie**alanie polityki pisowski trollu
Tu się mylisz kolego #Bosak
Nie chce mi się wdawać w dyskusję z pisowskim zawodowym trollem więc napiszę tylko jebać PiS zawsze i wszędzie.
Zezrox987 napisał/a:
zapłacić ponowny podatek 15% za swoją już raz opodatkowaną kasę. Robin Matołuszek ma się dobrze.
Pieniądze odkładane na OFE obniżają podstawę opodatkowania, więc nie było od nich podatku, a 15% jest jednorazowe i pozwala nie płacić potem podatku, którym teraz są obciążone emerytury.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów